ویزای کاری در انگلستان

ویزای کاری در انگلستان

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص ویزای کاری در انگلستان در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

ویزای کاری انگلستان

مهاجرت کاری خود به چند دسته تقسیم می شود. دسته اول به فرد ویزایی اعطا می شود که شخص در مدت معلوم می بایست به جستجوی کار در آن کشور بپردازد و در غیر این صورت باید خاک آن کشور را ترک نماید که این نوع ویزا به ویزای جستجوی کار شناخته می شود که با توجه به قوانین هر کشور می تواند شروط اخذ آن امتیاز بندی یا به صورت شرطی باشد.
از دیگر انواع ویزای مهاجرت کاری می توان به ویزای کاری از طریق پیشنهاد کاری (Job Offer ) اشاره کرد که فرد را یک کارفرما از کشور مذکور برای جذب نیروی کار با شرایط شخص در خواست می کند که فرد از روز اول که وارد آن کشور می شود دارای کار و حقوق می باشد و همین امر سبب می شود یکی از بهترین روش های مهاجرتی به حساب آید.
روش آخری مهاجرت از طریق کار، ویزایی است که فرد بعد از ارزیابی  یا امتیازبندی های مربوطه، اقامت دائم کشور انگلستان را اخذ می نماید و بعد از آن نیازی حتی به  استخدام در آن کشور جهت اخذ اقامت دائم ندارد و فقط برای باطل نگشتن اقامت خود شرط حضور خواهد داشت.
در حال حاضر کشور انگلستان تنها از یک روش مهاجرت کاری به اعطای ویزای می پردازد و آن پیشنهاد کار از یک شرکت و یا کارفرما حاضر در آن کشور است. اخذ این نوع ویزا دارای دو مرحله است:
مرحله اول آن دریافت یک دعوت نامه کاری از یک شرکت معتبر از طریق یک کارفرمای دارای شرایط می باشد.
در مرحله دوم شخص متقاضی کار پس از دریافت این دعوت نامه می بایست در آگهی استخدامی آن پذیرفته شود که قابل ذکر است که این نوع آگهی در ابتدا باید ۳ ماه داخل انگلستان آگهی شود و در صورت نبود چنین نیروی کاری در کل اتحادیه اروپا و  باز در صورت عدم یافتن همچین نیرویی می توان از کشور های دیگر از جمله ایران جذب نیرو نمود.
حال با توجه به شرایط فوق الذکر و قانون اولویت بندی جذب نیروی کار کشور انگلستان درمی یابیم که این امر، امری  به مراتب سخت و دشوار برای اخذ این نوع ویزا می باشد.
شاید بتوان راه های سهل تری برای نحوه ورود به کشور انگلستان برای شخص متقاضی با توجه به شرایط فرد اتخاذ نمود.
حال اگر فردی با دارا بودن شرایط فوق موفق به اخذ این نوع ویزا بشود می تواند با اشتغال و پرداخت مالیات خود بعد از سپری کردن  ۴ سال به اقامت دائم این کشور دست یابد و همچنین بعد از گذشت ۴ سال دیگر بعد از اخذ اقامت دائم برای دریافت پاسپورت انگلیسی درخواست کند.
همان طور که در بالا ذکر شد این طریق ویزا امری سخت می باشد بنابراین فرد می تواند از طرق مهاجرتی دیگر از جمله ویزای تحصیلی اقدام نماید .
حتی کشور انگلستان برای ترقیب تحصیل در کشور خود قانونی برای افرادی که بالای ۵ سال در انگلستان تحصیل کرده اند را داراست که فرد بعد از گذراندن ۵ سال به اقامت دائم انگلستان دست خواهد یافت.
از دیگر راه های اخذ اقامت انگلستان می توان به سرمایه گذاری و کارآفرینی اشاره کرد که این روش برای اشخاص واجد شرایط گزینه بسیار مناسبی به نظر می رسد .
همچنین افراد دارای تحصیلات عالیه (کارشناسی ارشد و دکتری) در این کشور با مبالغی بسیار کمتری می توانند به این نوع کارآفرینی بپردازند که این خود یکی دیگر از مزایای دولت انگلستان برای افراد تحصیل کرده در این کشور است.
شاید برای شما این سوال پیش بیاید که با توجه به شرایط فردی خود کدام  گزینه جهت مهاجرت به انگلستان برای شما  مناسب تر است؟
مدارک و شرایط اخذ ویزای تحصیلی یا سرمایه گذاری کشور انگلستان چیست؟
حداقل سرمایه مورد نیاز چه میزان است؟
ما با در اختیار داشتن مشاورین متخصص و باتجربه خود آماده پاسخگویی به تمام سوال های شما می باشیم تا شاید کمکی در راه آینده شما برای رسیدن به آرزوهایتان باشد.
 

اقامت کاری در انگلستان


اقامت انگلستان از طریق کار :

ویزای کار انگلستان یا ویزای  tire 2  شرایط ویژه ای دارد .
داشتن يک پيشنهاد کاري از شرکت  و يا مؤسسه معتبر د انگلستان اولین شرط دریافت ویزای کار انگلستان است . داشتن مدرک زبان آيلتس بالای 6 جنرال ، مدرک تحصيلی معتبر و داشتن اسپانسری که اقامت انگلستان داشته باشد. مبلغی که شخص متقاضی دریافت کننده ویزا در حساب خود باید نشان دهد برابر80000 پوند برای نفر اصلی  و 5300  پوند به ازای هر يک از همراهان او است.
 
مدارک مورد نیاز :
  • ارائه ترجمه رسمي و اصل مدارك ملكي ( شامل  سند ملكي، اجاره نامه)
  • ارائه ترجمه رسمي و اصل مدارك بانكي   متقاضی (شامل پرينت 6 ماهه حساب بانكی ( فقط بانک پاسارگاد یا پارسیان)
  • ارائه ترجمه رسمي و اصل مدارك شغلي متقاضی (شامل گواھي اشتغال به كار وی ،  فيش حقوقي ، جواز كسب، روزنامه رسمي… متقاضی )
  • ارائه دو قطعه عکس جديد  با زمينه سفيد  در سایز  5 * 6
  • پر کردن و ارائه فرم اينترنتي درخواست ويزا و برگه ي تاييديه وقت سفارت متقاضی
  • ارائه يك نسخه كپي از همه مدارك ذکر شده  در روز مصاحبه در سفارت
  • هزينه مصاحبه
  • ترجمه شناسنامه متقاضی
  • مدارك مورد نیاز یک اسپانسر در انگلستان
  • دعوتنامه کاری به اضافه ارائه كپي پاسپورت دعوت كننده،
  • مدارك شغلي اسپانسر
  • گواهي اشتغال به كار و همچنین ارائه  در آمد سالیانه
  • ارائه  فيش حقوقي و همچنین ارائه پرينت حساب بانكي اسپانسر
  • اجاره نامه يا ارائه سند مالكيت ملك محل سكونت  اسپانسردر انگلستان
  • ارائه آخرين برگ ماليات پرداختي اسپانسر به انگلستان
  • ارائه نمونه چند عدد قبوض پرداختي اسپانسر شامل قبض برق و آب ذو تلفن و …
بهترین سن جهت دریافت ویزای کاری انگلستان با در نظر گرفتن میزان تخصص شخص بین بیست و پنج تا چهل سال است .
 
کارفرما در انگلستان می تواند معیار اصلی خود را در انتخاب شخص مورد نظرسن متقاضی یا میزان سابقه کار او در نظر بگیرد.
داشتن مدرک زبان انگلیسی اجباری است .
جهت اخذ ویزای کار انگلستان  متقاضی کار یا باید  فارغ التحصیل از دانشگاه های انگلستان باشد و در یک سال گذشته در خاک انگلستان اقامت قانونی داشته باشد و یا اینکه چنانچه در کشورهای دیگر اقامت دارد و از کشور دیگری فارغ التحصیل شده است  یک دعوت نامه یا پیشنهاد شغلی قانونی و مورد تایید از کارفرمایی  در انگلستان داشته باشد. در این مورد باید گفت شانس دانشجویانی که در انگلستان تحصیل کرده اند بسیار بیشتر از اشخاصی خارج از خاک انگلستان است .
دریافت ویزای کار انگلستان کار ساده ای نیست. اگر علاقمند به کار در انگلستان هستید باید بدانید اقامت انگلستان از طریق کار بسیار سخت است. دولت انگلستان در اعطای ویزای کار بسیار سختگیر می باشد. بنابراین اگر علاقمند به کار در انگلستان هستید به شما پیشنهاد می شود اول با اخذ ویزای تحصیلی از انگلستان وارد این کشور شوید .
انگلستان با داشتن نظام آموزشی بسیار قدرتمند و ویژه همواره مقصد بسیاری از دانشجویان بین المللی است . در تمام مقاطع تحصیلی می توانید از کشور انگلستان ویزای تحصیلی دریافت کنید .
پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه های انگلستان با داشتن مدرک تحصیلی مورد تایید و اقامت در انگلستان می توانید برای کاریابی اقدام نمایید .
چنانچه  پس از کاریابی و دریافت اقامت کاری در انگلستان به مدت 5 سال در انگلستان اقامت داشته باشید می توانید جهت دریافت کارت اقامت دائم اقدام نمایید. پس از دریافت اقامت دائم چنانچه به مدت 5 سال در خاک انگلستان سکونت داشته باشید می توانید جهت دریافت پاسپورت انگلستان اقدام کنید .
یکی از دغدغه های افرادی که خواستار اخذ ویزای کار انگلستان می باشند، یافتن موقعیت شغلی می باشد. برترین مؤسسات کاریابی در لندن در فهرست زیر آورده شده است:
  • PropelHuntress Group
  • Silicon Milk Roundabout
  • Satigo
  • Deerfoot IT Resources
  • Richard Wheeler Associates
  • Opilio
  • CDI Anderselite
  • ReThink Recruitment
  • Myriad Recruitment
  • CBS Butler
  • Brite Recruitment
  • IT Recruit UK

ویزای کار انگلستان و مشاغل مورد نیاز ۲۰۱۹

رده شغلی و لیست عناوین شغلی که کشور انگلستان در زمینه آنها با کمبود نیرو مواجه است به صورت سالیانه اعلام می شود. لازم به ذکر است اخذ ویزای کار انگلستان در مشاغل اعلام شده امکان پذیر می باشد. 
  • مدیریت تولید زباله های هسته ای و انهدام:
  • مدیر عامل
  • مدیر برنامه
  • مدیر سایت
  • مدیران تولید در انتقال و توزیع برق:
  • مدیر پروژه
  • مدیر سایت
  • دانشمندان علوم فیزیکی
  • دانشمندان علوم فیزیکی مهندسی زمین در زمینه ساخت و ساز
  • زمین شناس مهندسی
  • هیدروژئولوژیست
  • ژئوفیزیک
  • دانشمندان علوم فیزیکی در صنایع نفت و گاز
  • ژئوفیزیک
  • زمین شناس
  • زمین شناس
  • ژئوشیمی
  • دانشمندان علوم فیزیکی در مدیریت مواد هسته ای و دفع زباله
  • مدیر خدمات فنی
  • دانشمندان علوم فیزیکی در صنعت معدن
  • کارشناس زمین شناس
  • ارشد زمین شناسی منابع
  • مهندسین عمران در مهندسی زمین مهندسی عمران
  • مهندس ژئوتکنیک
  • مهندس تونلینگ
  • مهندسین عمران صنعت نفت و گاز
  • مهندس نفت
  • مهندس حفاری
  • مهندس تکمیل شده
  • مهندس مایع
  • مهندس منبع
  • مهندس دریایی و زیرزمینی
  • مهندس کنترل و نظارت
  • مهندس ایمنی فرایند
  • مهندسین عمران صنعت معدن
  • مهندس ارشد معدن
  • مهندس مکانیک در صنایع نفت و گاز
  • مهندسین برق
  • مهندس برق در صنعت نفت و گاز
  • مهندسین برق در انتقال و توزیع برق
  • مهندس برق
  • مهندس کنترل
  • مهندس حفاظت
  • مهندسین برق در هوافضا
  • مهندس مهندسی برق
  • مهندس برق الکترونیک
  • مهندسین الکترونیک
  • مهندس الکترونیک متخصص در تولید و طراحی خودرو
  • مهندسین الکترونیک در صنعت راه آهن
  • مدیر طراحی سیگنالینگ
  • مهندس طراحی سیگنال
  • طراحان اصول سیگنالینگ
  • ارزیابی کننده سیگنالینگ ارشد
  • بررسی سیگنالینگ طراحی
  • مهندس سیستم های سیگنالینگ
  • مهندسین طراحی و توسعه
  • مهندس طراح در انتقال و توزیع برق
  • مهندسان طراحی و توسعه در تولید و طراحی خودرو:
  • مهندس توسعه محصول
  • مهندس طراحی محصول
  • مهندسان طراحی و توسعه در صنعت سیستم های الکترونیکی:
  • مهندس مدار یکپارچه
  • مهندس تست مدار مجتمع
  • مهندسین تولید و فرایند
  • مهندس شیمی
  • مهندس تولید (برنامه ریزی فرآیند) در صنعت هوافضا
  • نماینده خدمات فنی در زمینه انهدام و زباله های صنعت هسته ای
  • مهندسی تخصصی
  • متخصصان مهندسی در انتقال و توزیع برق
  • مهندس پروژه
  • مهندسین پیشنهادات
  • متخصصان مهندسی هوافضا 
  • مهندس هوا گرمایی
  • مهندس فشار
  • سر مهندس
  • ابزار پیشرفته و مهندس تعمیر و نگهداری
  • متخصصان مهندسی در زمینه مدیریت زباله های صنعتی در صنعت هسته ای
  • مدیر عملیات
  • مدیر متخصص
  • مهندس پروژه / مهندس برنامه ریزی
  • مدیریت زباله های رادیواکتیو
  • مشاور حفاظت رادیولوژیک
  • سایر متخصصان مهندسی در صنعت هسته ای مدنی
  • مهندس پرونده هسته ای
  • مهندس مهندسی مکانیک (وسایل نقلیه فشار)
  • مهندس طراحی لوله کشی
  • مهندس مکانیک (فشار)
  • مهندس فرآورده های حرارتی / مهندسی فرایند
  • مدیران متخصص فناوری اطلاعات
  • مدیر محصول IT که توسط یک شرکت واجد شرایط استخدام شده است، نیاز به پنج سال تجربه مناسب و همچنین تجربه ثابت شده از رهبری تیم
  • تحلیلگران کسب و کار آی تی، معماران  طراحان سیستم
  • مهندس سیستم در جلوه های بصری و انیمیشن کامپیوتری ۲D / 3D برای فیلم، تلویزیون و یا بازی های ویدئویی
  • دانشمند استخدام شده توسط یک شرکت واجد شرایط، نیاز به پنج سال تجربه مناسب، و همچنین تجربه اثبات شده از رهبری تیم
  • متخصصان برنامه نویس
  • توسعه دهنده ارشد که توسط یک شرکت واجد شرایط استخدام می شود، نیاز به پنج سال تجربه مناسب و همچنین تجربه ثابت شده از رهبری تیم
  • برنامه نویسان و طراحان نرم افزاری در جلوه های بصری و انیمیشن کامپیوتری ۲D / 3D برای صنایع فیلم، تلویزیون و یا بازی های ویدئویی:
  • توسعه دهنده نرم افزار
  • نویسنده شیدر
  • طراح بازی
  • برنامه نویسان و طراحان نرم افزاری در صنعت سیستم های الکترونیکی:
  • توسعه دهنده ی درایور
  • مهندس ارتباطات جاسازی شده
  • متخصصین فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • یک متخصص امنیت سایبری که توسط یک شرکت واجد شرایط استخدام شده است، نیاز به پنج سال تجربه مناسب و تجربه ثابت شده از رهبری تیم
  • متخصصان محیط زیست
  • مهندسان محیط زیست در زمینه مهندسی زمین:
  • متخصص زمین آلوده
  • متخصص محیط زیست
  • مهندس دفن زباله
  • پزشکان
  • مشاوران پزشکی:
  • مشاور رادیولوژی بالینی
  • مشاور اورژانس پزشکی
  • مشاور روانپزشک مسن
  • غیر مشاور، غیر حرفه ای، کارکنان پزشکی
  • طب اورژانس (از جمله پزشکان متخصص که در حوادث و اورژانس کار می کنند)
  • روانپزشکی قدیمی
  • اطفال
  • کارآموزان

موسسات کاریابی انگلستان

 

مزایای استفاده از موسسات کاریابی انگلستان

صرفه جویی در وقت مخصوصا اگر شخصی پر مشغله می باشید؛ آنها روابط گسترده ای دارند با انواع کارفرمایان, مشاوره های تخصصی برای افراد بطور منحصر به فرد برای تضمین موفقیت در آزمون های استخدامی, تضمین پیدا کردن کارهای متناسب با مهارت های افراد, ارایه پیشنهادهای ویژه و موارد مهمی که به تنهایی قابلیت دسترسی به آنها موجود نبود.
  • هزینه استفاده و عضویت در موسسات: باید توسط کارفرمایان پرداخت شود و فرد نباید هزینه شخصی خاصی را متحمل شود.
  • بسیاری از موسسات نام شرکت ها ی خاص متقاضی را تا هنگام اخرین پذیرش اعلام نمیکنند.
  • راهنمایی ها و مشاوره های شغلی شامل نحوه درخواست پذیرش و گرفتن مجوز کار و معرفی مدارک مورد نیاز,معرفی نوع ویزای کاری مورد نیاز می باشد.
  • برخی شرکت ها درخواست نامه های پیچیده و خاصی دارند.
  • داشتن زبان دوم کمک زیادی به شما و موسسات در پیدا کردن کارهای بهتر می کند.
  • اطلاعات و مدارک و رزومه خود را صادقانه، واضح و دقیق و کامل، مرتب با منابع معتبر، متناسب با فرم های پذیرش کاریابی در انگلستان به موسسات ارائه کنید.
  • برای پیگیری رزومه خود به HR مراجعه فرمایید .برای اطلاعات از نیازمندیهای به HOW TO FIND APPLY FOR JOB IN UKمراجعه کنید.
  • ویزاهای متفاوتی برای اقامت و کار وجود دارد با توجه به زمینه کار درخواستی، شرایط کشور مبدا، رشته های تحصیلی,سن,….

فردی که در کشور انگلستان مشغول به تحصیل باشد و بعد از گذراندن مدارج عالیه دولت انگلستان در یک مدت معلوم اجازه جستجوی کار در خاک خود را بعد از فراغت از تحصیل می دهد که مسلما شرایط استخدامی و اخذ شغل برای فردی که در این کشور تحصیل نموده به مراتب بهتر می باشد که شخص بعد از اشتغال به کار می تواند نوع ویزای خود را به کاری تغیر بدهد و در نهایت به اقامت دائمی این کشور برسد.

از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید