سرمایه گذاری در ژاپن

سرمایه گذاری در ژاپن

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص سرمایه گذاری در ژاپن در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

سرمایه گذاری در ژاپن

ژاپن سومین کشور جهان در اقتصاد است که پیچیده ترین شاخص اقتصادی را دارد. بزرگترین صنایع ژاپن از قبیل خودرو و تولید قطعات خودرو و تجهیزات الکترونیکی و ماشین آلات و مواد شیمیایی و منسوجات و غذاهای فراوری شده است که مهمترین مقصد صادرات ژاپن کشور آمریکا و کره جنوبی و چین و تایلند و هنگ کنگ است.
ژاپن هشتمین کشور رقابتی جهان است و شرکت ها به دنبال ایجاد یک مرکز در منطقه هستند. در کنار چشم انداز مثبت اقتصادی از نظر ثبات داخلی نیز شیب مثبتی را دنبال میکند. ژاپن جزو سیاستمدار ترین کشورهای جهان است که همچنین امنیت برای مسافرت و ایجاد کسب و کار نیز یکی از شاخص های ژاپن است و ایده آل برای سرمایه گذاری خارجی محسوب می شود.

سرمایه گذاری در کشور ژاپن

 

سرمایه گذاری در ژاپن و اقامت در ژاپن

سرمایه گذاری در ژاپن به اخذ ویزای سرمایه گذاری در ژاپن منجر می شود که از نظر فنی با دو عنوان شناخته می شود.
  • ویزای مدیر کسب و کار ژاپن
  • ویزای سرمایه گذار ژاپن
که دومی بیشتر کاربرد دارد و برای متقاضیانی است که به عنوان مدیر کسب و کار یا نقش اصلی در مدیریت بیزنس در ژاپن مشغول به فعالیت هستند. برای ویزای کسب و کار در ژاپن باید 7 مرحله زیر را انجام داد .
  • شرایط اولیه برای دستیابی به ویزای سرمایه گذاری متقاضی بررسی گردد مثل داشتن مکان برای کسب و کار و استخدام حداقل دو نفر ژاپنی یا دو شخص مقیم ژاپن
  • جمع آوری اسناد عمومی برای پشتیبانی از درخواست ویزای سرمایه گذاری
  • جمع آوری مدارک خاص مورد نیاز برای پشتیبانی از درخواست ویزای سرمایه گذاری
  • ارائه یک درخواست برای دریافت گواهی واجد شرایط بودن ویزای سرمایه گذاری ژاپن COE
  • انتظار برای تایید ویزا
  • دریافت وضعیت اقامت سرمایه گذارSOR
  • درخواست مجوز ورود مجدد ژاپن
برای کسانی که با سرمایه گذاری در ژاپن به دنبال اخذ اقامت دائم هستند بهترین گزینه سرمایه گذاری با ثبت شرکت است که می تواند برای 10 سال خودش و خانواده اش اقامت دائم ژاپن را دریافت کنند.
درصورت داشتن ویزای کسب و کار می توانید درخواست تغییر وضعیت اقامت به اتباع خارجی حرفه ای بسیار با تجربه بدهید.
بعد از 5 سال زندگی در کشور ژاپن می توانید برای درخواست کارت شهروندی اقدام کنید. اگر در طول سال 290 روز در کشور ژاپن باشید ممکن است بتوانید حق شهروندی دریافت کنید. داشتن روابط خوب با کشور ژاپن و صحبت کردن با زبان ژاپنی به صورت روان از شرایط دریافت کارت شهروندی است.

سرمایه گذاری در ژاپن و استانداردهای سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در ژاپن و بستر این کشور برای پذیرش سرمایه گذار خارجی و نظام حقوقی آن و قواعد بین المملی در عرصه تجارت و ثبات اقتصادی و سیاسی گزینه های خوبی برای سرمایه گزاری در کشور ژاپن است.
  • سرمایه گذاری مستقیم خارجی یا FDI
  • عضویت در WTO و GATT
  • نظام قضای ژاپن بر اساس سیستم حقوق مدنی بر مبنای مدل آلمانی
  • سرمایه گذاری در ژاپن و شاخص های اقتصادی تاثیر گزار
  • با تحلیل شاخص های بین المللی اقتصادی و بررسی تعدادی از شاخصه های آن می توانیم ببینیم که رشد تولید ناخالص داخلی ژاپن چگونه است و بلایایی مثل سیل و زلزله چقدر در این سرمایه گذاری تاثیر دارد.
  • تورم مصرف کننده در ژاپن در دسامبر 2018 به مقدار 0.3 درصد در مقایسه با سال گذشته کاهش داشته است.

سرمایه گذاری در ژاپن از طریق ملک

هیچ محدودیتی از طریق سرمایه گذاری خرید ملک در ژاپن وجود ندارد و بر اساس نوع پرداخت شما به صورت نقد یا مستقیم می توانید با ویزای توریستی و دریافت وام اقدام به خرید ملک در ژاپن کنید. باید حداقل ویزای کار یا ویزای همسر را برای خرید ملک و دریافت ویزای دائم ژاپن داشته باشید.

خارجی ها بدون توجه به نوع ویزا می توانند ملک خریداری کنند و بعد از خرید ملک حقوق مالکیت در اداره دولتی یا دفتر امور حقوقی ثبت می شود. هنگامی که یک خارجی یک ملک در ژاپن خریداری میکند آن را به عنوان معامله سرمایه از نظر قانون ارز خارجی و تجارت خارجی دسته بندی می کنند. کسانی که در ژاپن اقامت ندارند و در جستجوی ملک و مستغلات هستند باید طی 20 روز از زمان ثبت نام فرم خود را و هزینه خرید را به وزارت دارایی ژاپن از طریق بانک های ژاپن واریز کنند.

سرمایه گذاری در ژاپن 

سرمایه گذاری در ژاپن از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی

سرمایه گذاری در ژاپن از طریق ثبت شرکت علاوه بر داشتن سود منجر به اقامت در ژاپن خواهد شد. وقتی یک شرکت ثبت شد می توانید به عنوان مدیر کسب و کار اقدام به دریافت ویزای کسب و کار کنید.
شرایط کسب و کار در ژاپن به صورت زیر است:
  • سرمایه شرکت باید حداقل 5میلیون ین باشد
  • شرکت باید دارای یک مکان اداری در ژاپن باشد
  • طرح کسب و کار باید توسط مقامات مربوطه تایید شود
  • متقاضی حقوق و دستمزد کافی برای زندگی خود در ژاپن داشته باشد
  • حداقل یک کارمند تمام وقت ژاپنی یا مقیم ژاپن استخدام کند
این ویزا یک ساله است و قبل از انقضا باید برای تمدید اقدام کنید و پس از دریافت ویزا می توانید برای وابستگان خود مثل همسر و فرزندان و والدین خود را نیز برای ویزا اقدام کنید.
صاحب ویزای بعد از 10 سال می توانید اقامت دائم قانونی ژاپن را دریافت نماید البته به همراه یک توضیح کتبی که دلایل خود را برای مقامات ژاپنی توضیح دهید و روابط قوی با کشور داشته باشید و همچنین وضعیت مالی مناسبی داشته باشید. تسلط به زبان ژاپنی و افتخارات حرفه ای نقطه مثبتی در درخواست شما خواهد بود.
مدارک و الزامات کسب و کار
  • گواهی حق الزحمه قبل از درخواست ویزا توسط اداره مهاجرت منطقه ای
  • مدارک فعالیت و موقعیت متقاضی در ژاپن و CVR  
  • اسناد فضای اداری در کشور ژاپن و قرارداد اجاره یا ملک
  • تمامی اسناد باید به زبان ژاپنی ترجمه شده باشد
  • رزومه
  • اسناد و مدارک و گواهی نامه حقوق و دستمزد
  • تاییدیه پروانه کسب و کار
  • طرح کسب و کار
  • مدارک مکان اداری
  • بیانیه مالی
  • گذرنامه و کپی آن
  • عکس

سرمایه گذاری در ژاپن از طریق اوراق قرضه دولتی

اوراق قرضه دولتی ژاپن JGB  توسط دولت ژاپن صادر می شود و سود آن تا پایان زمان آن پرداخت می شود و در تاریخ سررسید کل مبلغ به صاحب آن باز میگردد. نقش اصلی در بازار اوراق بهادار دولت ژاپن است که سه نوع اوراق قرضه دولتی ژاپن وجود دارد:
  • اوراق قرضه عمومی مثل ساخت و ساز
  • اوراق قرضه سرمایه گذاری فدرال و وام
  • اوراق قرضه کمک مالی
اوراق قرضه ژاپن دارای دوره های 6 ماه تا 40 سال است که به صورت اوراق قرضه صفر یا کوپن ارائه می شود. اوراق قرضه ژاپن شبیه اوراق بهادار خزانه داری آمریکا است.

سرمایه گذاری در ژاپن و مزایا و معایت آن

سرمایه گذاری در ژاپن بخاطر نرخ رو به رشد تولید ناخالص ژاپن و نرخ بیکاری متعادل در تراز تجارت و صادرات و واردات پر رونق در کشور ژاپن و استقبال سرمایه گذاری بین المللی در سال های اخیر بسیار مورد توجه بوده است.
مزایای این سرمایه گزاری در ژآپن به خاطر شرایط زیر است:
  • ژاپن سومین کشور اقتصادی جهان است
  • نسبت مشاغل به نرخ بیکاری
  • کاهش نرخ مالیات
  • افزایش سرمایه گزاری داخلی
  • بهبود محیط تجارت و زندگی برای خارجی ها
  • توسعه کسب و کار در گردشگری
معایب سرمایه گذاری در کشور ژاپن نیز به شرح زیر است:
  • کند بودن رشد اقتصادی در سال هی اخیر
  • جمعیت رو به افول و پیر شدن و زاد و ولد پایین
  • وابستگی شدید ژاپن به صادرات
  • بدهی ژاپن 237 درصد بالاتر از تولید ناخالص آن است که بعد از آمریکا دومین کشور است.
از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید