سرمایه گذاری در اتریش

سرمایه گذاری در اتریش

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص سرمایه گذاری در اتریش در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای
سرمایه گذاری در اتریش
 
سرمایه گذاری در اتریش یکی از بهترین سرمایه گذاری ها در جهان است که کمترین ریسک را دارد که راههای زیادی برای سرمایه گذاری در اتریش وجود دارد که بعضی از آنها نیازی به انتقال سرمایه به اتریش ندارد ولی می توانید دریافت اقامت کنید. 
 
 
دلایل عمده برای سرمایه گذاری در اتریش
  1.  چارچوب بسیار خوب برای سرمایه گذاری بین المللی در اتریش
  2. تحقیق و توسعه موقعیت جغرافیایی آن و سیستم آموزش  پرورش عالی اتریش و کیفیت بالای زندگی در اتریش و محلی پویا برای پروژه های R&D
  3. بازار کار اتریش که یک بازار کار و اقامت در اتریش است و سیستمی منحصر به فرد از مشارکت اجتماعی و نظام آموزشی اتریش است که مطابق نیازهای اقتصادی حالتی رقابتی دارد. 
  4. کیفیت بالای زندگی در اتریش و زمینه فرهنگی غنی و اقتصاد پویای اتریش که کسب و کار ارزش بالایی دارد و می تواند برای مدیران بین المللی یک فضای امن ایجاد کند.
 
راه های سرمایه گذاری در اتریش 
1.      سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت
2.      اقامت از طریق خودحمایتی 
3.      کارت قرمز سفید قرمز
4.      خرید ملک در اتریش
 
 
قوانین اتریش در خصوص شرکت ها
در اتریش بر اساس قوانین و مقررات به انواع مختلف تقسیم می شوند که میزان مالیات و مسئولیت های حقوقی کارفرما متفاوت است اما به طور کالی به شرکت های مشارکتی و شرکت در کسب و کار مشترک و یا دارای سهام متشرک بودن تقسیم میشود. شرکت های سرمایه گذاری در اتریش به صورت زیر تقسیم می شوند:
  1. شرکت با مسئولیت محدود GmbH
  2. شرکت سهام AG
  3. شرکت های بزار با قوانین اتحادیه اروپاSE 
  4. شرکت سهامی عام OG 
  5. شرکت با سهم محدود  KG 
  6. شرکت هایی که به آنها سود تعلق می گیرد stG 
  7. همکاری های قانون مدنی
 
 
در این میان شرکت ها با مسئولیت محدود GmbH  محبوب ترین نوع شرکت است که باید به قوانین زیر پایبند باشند: 

  • توافق سهامداران در خصوص سرمایه گذاری در اتریش
  • مشاوره و طراحی قرارداد بین سهامداران درمورد حق امضا برای یک نفر و ثبت در دفتر اسناد رسمی
  • انتصاب مدیرعامل و سهامداران
  • سهم نقدی و غیر نقدی  سرمایه (سرمایه اسمی 35000 یورو که حداقل نقدی باید 17500 یوور برای راه اندازی باید پرداخت شود)
  • افتتاح حساب بانکی شرکت و پرداخت سهم نقدی
  • پرداخت مالیان نقل و انتقال سرمایه 
  • ارائه برنامه شرکت به توجه به قوانین کسب و کار 
  • ثبت شرکت از طریق نرم افزار
  • فرم شرکت ثبت شده و امضا شده توسط سهامداران و مدیرعامل 
  • شرایط سهامداران با نسخه محضری
  • انتخاب مدیرعامل و شرایط سهامداران
  • نمونه امضاها توسط مدیرعامل در فرم
  • مدارک پراخت سهم نقدی و گواهی بانکی
  • شواهد پرداخت مالیات انتقال سرمایه
  • اطلاعیه تجارت از انتصاب مدیرعامل تحت قانون تجارت
  • توجه به دولت منطقه
  • ارائه فرم ثبت شرکت
  • اعلامیه عدم وجود و دلایل محرومیت از تجارت و کسب و کار
  • بخش 13  GEWO (کد صنعتی) اعلامیه برای اشخاص حقوقی
  • بخش 13  GEWO (کد صنعتی) اعلامیه برای افراد
  • سند هویت مدیرعامل تحت قانون تجارت برای بازرسی
  • طراحی دقیق از نوع کسب و کار
  • محل دقیق تجارت
  • مدارک تابعیت مدیرعامل و داشتن کسب و کار قانونی
  • اجازه اقامت مدیرعامل 
  • درصورت نیاز مدارک مربوط با کارمندان مدیرعامل 
  • درصورت نیاز گواهی صلاحیت حرفه ای از مدیرعامل
  • اطلاع از عملیات کسب و کار و ثبت نام کارمندان
  • مالیات شرکت قابل پرداخت توسط شرکت های خصوصی معمولا 25درصد از سود مشمول مالیات است . در صورت عدم وجود سود حداقل مالیات بر درآمد شرکت از 43750 یورو در هر سه ماه باید پرداخت شود.
  • استخدام کارمندان در نهاد بیمه اجتماعی قبل از شروع کار باید انجام شود
  • شروع عملیات کسب و کار
 
 
اقامت خودحمایتی در اتریش
بیشترین سطح اقامت در اتریش از طریق اقامت خودحمایتی اتریش انجام می شود که برای آن نیازی به انتقال سرمایه در اتریش نیست و باید مبلغی در حساب داخل کشور خودتان داشته باشید که مبلغ 22هزار یورو و فقط باید نمایش دهید و ثابت کنید که در صورت انتخاب این نوع اقامت باید اوضاع مالی بسیار خوبی داشته باشید. فقط باید حق الوکاله یک وکیل اتریشی را باید پرداخت کنید و مدارک را به وکیل بدهید. 
 
کارت قرمز سفید قرمز اتریش
این نوع زیرشاخه ثبت شرکت است که امتیاز بندی دارد که شخص زیر 35 سال با مدرک تحصیلی بالا و مدرک زبان شانس گرفتن این کارت را دارد. این کارت قرمز سفید قرمز مزایای زیادی نسبت به اقامت خودحمایتی اتریش دارد و از جمله آن به اجازه کار فول تایم در اتریش است. 
 
خرید ملک در اتریش
یکی از بهترین روشهای سرمایه گذاری در اتریش خرید ملک در اتریش است ولی با خرید ملک نمی توانید اقامت کشور اتریش را کسب کنید و فقط یک امتیاز برای سرمایه گذاری در اتریش محسوب می شود. 
 
 
مزایای سرمایه گذاری در اتریش
کشور امن و بی طرف در اروپا است
ویزای سفر رایگان به 180 کشور از جمله آمریکا و انگلستان و کانادا و تمام کشورهای شنگن را دارید
بدون نیاز به اقامت قبلی است
زندگی و کار در هر نقطه از اروپا ممکن است
شهروندی برای اعضای خانواده و زندگی در یک کشور زیبا و پاک
در این مقاله توضیحات مختصری درباره سرمایه گذاری در اتریش نوشته شده است که در صورت روند صحیح سرمایه گذاری می توانید اقامت در اتریش و مهاجرت به اتریش را داشته باشید و برای اطلاعات بیشتر ویدیوهای سایت و ویس ها را به صورت کامل مشاهده کنید و بشنوید.
 
مدرک زبان برای سرمایه گذاری در کشور اتریش
نکته مهمی در سرمایه گذاری در اتریش وجود دارد آن هم عدم نیاز به مدرک زبان آلمانی است 
 
 
حداقل میزان سرمایه گذاری در کشور اتریش
بر اساس ماده 10 قانون شهروندی اتریش دولت اتریش به اشخاص خارجی که می خواهند تابعیت اتریشی دریافت کنند شرایطی مثل داشتن ایده های نو و بکر در زمینه علوم و تکنولوژی که سودهای کلان اقتصادی دارد را با 10 میلیون یورو تا 100 میلیون یورو باید داشته باشید که با توجه به نقشه کاری و سرمایه گذاری متفاوت خواهد بود و اعطای تابعیت با صلاحدید دولت اتریش انجام خواهد شد. شهروندی اتریش بعد از 10 سال اقامت در خاک این کشور با گذراندن مراحل ظریف و پیچیده اعطا می شود. 
 
الزامات برای دریافت پاسپورت کشور اتریش
 با سرمایه گذاری در کشور اتریش می توان به راحتی تابعیت و سپس پاسپورت اتریش را دریافت کرد ولی شرایط زیر را باید داشته باشید:
  •         پاسپورت و مدارک ازداج و تولد معتبر
  •         گواهی عدم سوءپیشینه
  •         سوابق شغلی تقاضاکننده
  •         سوابق تمکن مالی قوی
 
از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید