مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اتریش اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به اتریش در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به اتریش

روش های مهاجرت به اتریش برای کسانی که قصد مهاجرت به اتریش را دارند به طور کامل بررسی شده است که می توان به طور خلاصه مهاجرت به اتریش را اینگونه برشمرد: مهاجرت تحصیلی به اتریش،سرمایه گذاری در اتریش،مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج و ... . ابتدا بهتر است ویدیوها و ویس های مربوط به مقاله را ببینید و بشنوید که به صورت رایگان توسط تیم و دفتر آقای ملک پور تهیه شده و سپس به اطلاعات بیشتر روی سایت مراجعه کنید. 
اتریش یکی از کشورهای ثروتمند دنیا است که شرایط تحصیل در آن رایگان است، از امنیت بالایی برخوردار است، نرخ بیکاری پایین است و موقعیت های شغلی زیادی وجود دارد  و به همین دلیل تعداد زیادی مهاجر هر ساله به این کشور مهاجرت می کنند. در این مقاله به راه های اقامت و تابعیت در کشور اتریش می پردازیم.

مهاجرت به اتریش


مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

تحصیل در اتریش یکی از روشهای مهاجرت به اتریش است که اگر کسی در کشور خودش در دانشگاه های سراسری یا آزاد فارغ التحصیل نشده باشد می تواند از دانشگاه خودش به یکی از دانشگاه های اتریش منتقل شود و تعداد واحدهای گذرانده وی معادل سازی شود و به ادامه تحصیلات خود بپردازد. از شروط پذیرش در دانشگاه های اتریش شرکت در کنکور سراسری و قبولی در رشته و مقطع مورد نظر می باشد که معدل و نمرات فرد نیز ارزیابی خواهد شد. پذیرش دانشجو در اتریش در دو ترم سپتامبر و فوریه انجام خواهد شد و برای رشته های پزشکی و هنر نیاز به آزمون ورودی در این کشور است. گرفتن پذیرش در اتریش حدود 8 تا 16 هفته و اعلام نتیجه حدود 4 تا 6 هفته زمان می برد. در کشور اتریش اکثر رشته های دانشگاهی به زبان آلمانی تدریس می شود و برای پذیرش باید به زبان آلمانی مسلط باشید اما نیازی به مدرک زبان آلمانی ندارید و اگر نیاز باشد در همان کشور اتریش می توانید دوره های زبان آلمانی را بگذرانید. هنگام تحصیل دانشجویان در هفته متناسب با مقطع خود اجازه کار کردن را خواهند داشت. 
برای اطلاعات بیشتر در باب مهاجرت به اتریش برای تحصیل به وبسایت و ویدیوها و ویس ها مراجعه کنید.

مهاجرت به اتریش از طریق کار

یکی از روشهای مهاجرت به اتریش دریافت ویزای کار اتریش است که چند روش دارد که می توان ویزای کار دریافت نمود.
  • فردی که متخصص است به مدت یک سال اجازه کار در کشور اتریش را می تواند کسب کند و شرایط آن داشتن پیشنهاد شغلی و دعوتنامه از طرف کارفرما در اتریش است و حداقل باید مدرک تحصیلی لیسانس داشته باشید. برای ویزای کاری باید کارفرما برای این شغل سه ماه در کشور اتریش و سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی داده باشد و اگر فردی برای این شغل یافت نشد برای جذب نیروی متخصص از ویزای کاری این تخصص بهره مند گردید. 
  • نوع دیگر این است که می توانید با ویزای کاری وارد کشور اتریش شوید و پس از آن به دنبال شغل باشید و ویزای کاری کشور اتریش را دریافت کنید. دانشجویان به صورت تمام وقت نمی توانند هنگام تحصیل کار کنند و در هفته مدت زمان مشخصی را به صورت پاره وقت کار کنند. 
  • نوع دیگر ویزای کاری اتریش این است که باید به جستجوی کار در کشور اتریش بپردازد که زمان آن شش ماهه است و برای این نوع ویزا باید به امتیاز مطلوب دست یابید و از 100 امتیاز 70 امتیاز را کسب کنید و پس از این که اداره کار اتریش موافقت خود را اعلم کرد به شما ویزای کار کشور اتریش تعلق خواهد گرفت. 
نحوه امتیاز دهی به ویزای کاری اتریش به صورت زیر است:
  • وضعیت تحصیلی که حداکثر 40 امتیاز دارد: مدرک لیسانس و فوق لیسان 20 امتیاز و مدرک دکتری 40 امتیاز
  • مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی حداکثر 10 امتیاز
  • وضعیت سنی حداکثر 20 امتیاز دارد: تا 35 سال 20 امتیاز و تا 40 سال 15 امتیاز و تا 45 سال 10 امتیاز
  • وضعیت شغلی حداکثر 20 امتیاز دارد: به ازای هر سال کار 2 امتیاز
  • درصورت داشتن حداقل 6 ماه سابقه کاری در کشور اتریش 10 امتیاز به فرد داده خواهد شد.
  • در صورت تحصیل در کشور اتریش یا داشتن لیسانس یا فوق لیسانس نیز 10 امتیاز دیگر به فرد داده می شود.
  • فارغ التحصیلا در رشته های فنی و کامپیوتر و علوم طبیعی 30 امتیاز
  • انجام کارهای تحقیقاتی و ثبت اختراع 20 امتیاز
  • حقوق سالانه بالا حداکثر 20 امتیاز
  • کسانی که تخصص خاصی دارند بدون پیشنهاد شغلی می توانند با کسب امتیاز مطلوب به مدت 6 ماه ویزای کاری به اتریش را دریافت کنند. کسانی که در کشورهای اروپایی تحصیل کرده اند موقعیت بهتری برای کاریابی خواهند داشت و فارغ التحصیلان کشور اتریش میتوانند کارت قرمز-سفید-قرمز دریافت کنند و مشغول به کار شوند.
  • افراد بعد از سه سال کار در اتریش و پرداخت مالیان می توانند اقامت دائم اتریش را دریافت کنند.
برای اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به اتریش از طریق کار به مقالات و ویدیو ها  و ویس های وبسایت مراجعه نمایند تا اطلاعات بیشتری برای این موضوع کسب کنند.

مهاجرت به اتریش بدلیل تولد

یکی دیگر از راههای گرفتن تابعیت اتریش از طریق تولد در اتریش می باشد که بر اساس خون و خاک نظام کشورهای مشخص میکند چه کسی می تواند اقامت اتریش را دریافت کند. در نظام خون فرد بر اساس تابعیت والدین خود که اگر یکی از آنها اتریشی باشد هرکجای دنیا متولد شود تابعیت اتریشی دریافت خواهد کرد که این تابعیت کشور اتریش هم از مادر و هم از پدر به کودک می رسد. کشور اتریش اصل خاک را نیز پذیرفته و هر کسی در خاک این کشور متولد شود به فرد تابعیت داده خواهد شد البته برای این تابعیت از طریق خاک باید درخواست داد و بدون درخواست هیچکونه تابعیتی به فرد داده نمی شود. 
برای اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به اتریش از طریق تولد به مقالات و ویدیو ها  و ویس های وبسایت مراجعه نمایند تا اطلاعات بیشتری برای این موضوع کسب کنند.

مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

از روشهای دیگر مهاجرت به اتریش ازدواج است که سن ازدواج در کشور اتریش 18 سال است و افراد زیر 18 سال اجازه قیم خود را برای ازدواج لازم دارند. اگر یک غیراتریشی با یک اتریشی ازداج کند پس از 6 سال از زندگی مشترک آنها اگر 5 سال از آن را در کشور اتریش زندگی کرده باشند اقامت دائم داده خواهد شد که شرایطی مثل تسلط به زبان آلمانی و قبولی در آزمون تابعیت اتریش و عدم سوءپیشینه کیفری و تمکن مالی و ... دارد. اگر یک سال از زمان ازدواج بگذرد بعد از 4 سال اقامت نیز تابعیت داده خواهد شد و اگر دوسال یا بیشتر بگذرد بعد از 3سال اقامت در اتریش می توانند تابعیت کشور اتریش را درخواست بدهند. 
برای اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به اتریش از طریق ازدواجبه مقالات و ویدیو ها  و ویس های وبسایت مراجعه نمایند تا اطلاعات بیشتری برای این موضوع کسب کنند.

اقامت اتریش از طریق تولد

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اتریش

یکی از روشهای مهاجرت در اتریش سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اتریش است که می توان تابعیت کشور اتریش را از این طریق به دست آورد. با کاهش مالیات در کشور اتریش که از 34 درصد به 25 درصد رسید خیلی از سرمایه گذاران خواهان سرمایه گذاری در اتریش برای دریافت تابعیت کشور اتریش شدند. یکی از شرایط سرمایه گذاری در اتریش پرداخت نقدی در پروژه های دلتی و منابع قانونی پولی است که حداقل باید مبلغ 3 میلیون یورو سرمایه گذاری انجام دهید. این مبلغ به حساب دولت اتریش واریز شده و مسدود می گردد که حق برداشت آن را تا اتمام پروژه نخواهید داشت. سرمایه گذاری در اتریش در حالت عادی بین 4 تا 12 ماه زمان می برد که پس از دریافت تابعیت کشور اتریش فرد حق کار  و تحصیل در اتریش را خواهد داشت. اعطای تابعیت از طریق سرمایه گذاری در اتریش باطل نمی شود و به فرد شهروندی اتریش اعطا می شود و برای ثبت شرکت در کشور اتریش باید یک طرح توجیهی به دولت ارائه شود و در صورت پذیرش از سمت دولت اتریش سرمایه گذار ارد کشور اتریش شود و کسب و کار خود را راه اندازی کند و بعد از پنج سال پرداخت حقوق و بیمه و مالیات کارکنان اقامت دائم را دریافت می کند. 
برای اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت به مقالات و ویدیو ها  و ویس های وبسایت مراجعه نمایند تا اطلاعات بیشتری برای این موضوع کسب کنند.

مهاجرت به اتریش از طریق خودحمایتی

یکی دیگر از روشهای مهاجرت به اتریش از طریق خودحماتی اتیش است که موسسه حقوقی ملک پور با همکاری MIE به صورت انحصاری در این زمینه به شما مشاوره خواهد داد. از شرایط اخذ اقامت از طریق خودحمایتی این است که افراد نشان می دهند که تمکن مالی 88 میلیون تومن در حساب خود داردند که سال به سال تغییر خواهد کرد و هرسال دولت اتریش این مبلغ را اعلام میکند و تفاوت قیمت نرخ ارز باید آن را محاسبه کند. کسانی که قصد مهاجرت به یکی از کشورهای اروپا را دارند از لحاظ مالی منابع ثابت در کشر خودشان یا جای دیگری دارند و نیازی به کار کردن در اروپا ندارند می توانند از این روش استفاده کنند. کسانی که تمکن مالی دارند و می توانند از پس هزینه های زندگی و درمانی خود در کشور اتریش بربیایند و درخواست کار در کشور اتریش را ندارند می توانند از طریق اخذ اقامت خودحمایتی اتریش و مهاجرت به اتریش از طریق خودحمایتی استفاده کنند و طبق قوانین شنگن جهت زندگی در کشور اتریش می توانند در هر یک از کشورهای عضو شینگن رفته و در آنجا نیز زندگی کنند. 
برای اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به اتریش از طریق خودحمایتی به مقالات و ویدیو ها  و ویس های وبسایت مراجعه نمایند تا اطلاعات بیشتری برای این موضوع کسب کنند.

مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی

یکی از روشهای مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی است که موسسه ملک پور و موسسه مشاوره ای MIE هیچگونه خدمات و مشاوره ای در این زمینه انجام نمی دهد و تنها از مضرات و خطرات پناهنده در این مقاله صحبت خواهد شد.
پناهنده یعنی کسی که به دلایل مذهبی و نژادی و سیاسی یا هر چیز دیگری در کشورش مورد آسیب قرار گرفته و کشورش را ترک کرده و به او حقوقی که به پناهندگان اعطا می شوند داده خواهد شد مثل حق مسکن و حق خوراک و پوشاک و بیمه درمانی که به طور هفتتگی حدود 10 یورو به پناهندگان پول تو جیبی می دهند . درخواست پناهندگی بعد از طی مراحل قاونی در دفاتر پلیس کشور اتریش و انجام مصاحبه و بعد از تایید یا رد شدن که مدت زمان آن دو سال است مشخص می شود. شرایط نامناسب زندگی در کمپ برای پناهندگان و بیماری های فراوان و آسیب های مالی و جسمی و روحی که وجود دارد این روش به هیچ کس پیشنهاد نمی شود.  

برای اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی به مقالات و ویدیو ها  و ویس های وبسایت مراجعه نمایند تا اطلاعات بیشتری برای این موضوع کسب کنند.



از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید