مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج

مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج

ما در این مقاله می خواهیم در مورد مهاجرت به ارمنستان ار طریق ازدواج  توضیحاتی دهیم . و این مسئله از از منظر قانون های  حقوق ببن الملل خصوصی مورد بررسی و تحلیل قرار می دهیم. و به سؤالاتی از قبیل:
  • اگر قصد مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج داشته باشید چه مدارکی را باید تهیه نمائید؟
  • چه مراحلی را باید طی کنید تا به کشور ارمنستان از طریق ازدواج مهاجرت کنید؟
  • چگونه می توانید تابعیت ارمنستان را از طریق ازدواج بدست آورید؟
  • آیا لازم است یک وکیل در زمینه مهاجرت بگیرید یا نه؟
در بین بیشتر کشور های این امکان وجود دارد که با زدواج با یک تبع کشور دیگر تابعیت آن کشور را دریافت کنند. در کشور ارمنستان نیز این قانون وجود دارد و اشخاص با ازدواج می توانند تابعیت ارمنستان را دریافت کنند. موسسه حقوقی ملک پور شما را در این زمینه راهنمایی می کند.
مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج  جزوه روش های قانونی مهاجرت محسوب می شود. که انجام ازدواج هم می توانید ارمنستان را بگیرید و هم تابعیت مضاعف بدست آورید. اما این روش سختی های خود را دارد و مراحل انجام مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج بسیار پیچیده است.

 مراحل مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج

شما در ابتدا باید یک ویزا برای ورود به ارمنستان دریافت نمائید که مراحل دریافت این ویزا به شکل زیر است:
  • پر کردن یک فرم و تحویل آن به کنسولگری ارمنستان که 50 دلار هزینه دارد.
  • ثبت کردن این فرم
  • تحویل مدارک خود به کنسولی سفارت کشور ارمنستان
  • دریافت استعلامات لازم از بخش احراز هویت  از وزارت خارجه
  • ثبت کردن این استعلامات در مرکز اعمال مدنی وزارت دادگستری
  • البته در کشور ارمنستان نیز همسر شما باید تعدادی مدارک تحویل دهد تا مراحل مدنی این کار انجام شود.
جهت مطالعه شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج و مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج بر روی هر یک از لینک ها کلیک کنید 
 
مدارکی که برای ویزای مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج لازم است به شرح زیر است:
  • اعتبار گذرنامه برای 6 ماه بعد از اقامت  و وجود یک صفحه خالی در گذرنامه
  • اصل فرم درخواست شخص که امضاء دو طرف را داشته باشد.
  • یک عکس رنگی از گذرنامه در سایز45*35
  • وجود دلایل محکم و کافی برای انجام این کار که صورت کتبی باشد.
  • وجود سندی مبتنی بر عدم ازدواج طرفین
  • در صورت ازدواج گواهی اتمام ازدواج قبلی
  • کپی از گذرنامه که مور تایید دفتر رسمی RA باشد.
ازدواج شما با شخص ارمنستانی در هر کشور می تواند انجام شود. البته این تا زمانی درست است که هر دو طرف ویزای ارمنستان را نداشته باشند.
شروط لازم برای ازدواج در کشور ارمنستان
  • وجود رضایت دو طرف
  • عدم وجود مشکل قانونی طرفین
  • یکی از والدین یا پدر و مادر بزرگ تبعیت ارمنستان را باید داشته باشند.
  • وجود رضایت پدر و مادر دو طرف
برای مطالعه شرایط مهاجرت به آذربایجان از طریق ازدواج و مهاجرت به ژاپن از طریق ازدواج بر روی هر یک از لینک ها کلیک کنید
 
تا شش ما گواهی نامزدی معتبر است در طول این زمان باید ازدواج خود را به صورت رسمی در دفتر های دولتی به ثبت برسانید.
ازدواج خود را باید در وزارت دادگستری به ثبت برسانید که ک این پروسه حدود 10 روز طول می کشد.
برای اینکه بتوانید زندگی مشترک خود را شروع کنید باید حتما در دفتر وزارت دادگستری ازدواج شما ثبت شود و ازدواج شما در کلیسا باید انجام گیرد و این موارد مشخص می کند که هم دو طرف راضی به ازدواج بوده اید و قصدتان از ازدواج گرفتن اقامت ارمنستان نیست. و شما باید تمام ثروت خود را به شکل کتبی بنویسید. و اگر شما اموال عمومی دارید و یا اموالی به اشکال دیگر دارید باید آن ها را مشخص کنید و تمام این نوشته های کتبی به امضاء هر دو طرف برسد.
 و اگر شما جزوء کسانی باشید که تابعیت کشوری به جزء کشور ارمنستان را داشته باشید، باید آدرس دقیق محلی که در آن زندگی می کردید را به اداره مهاجرت و دفتر های وزارت دادگستری RA بدهید.

مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج و سخن پایانی

اگر شما مایل به دریافت اطلاعات جامع و کامل در مورد مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج و یا روش های دیگر مهاجرتی مانند سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت یا خرید ملک، کار، تحصیل هستید و می خواهید اقامت تابعیت کشور ارمنستان را دریافت کنید. 

و همچنین شرایطی که لازم است برای دریافت پاسپورت ارمنستان را بدانید، می توانید با موسسه حقوقی ملک پور در سراسر جهان و یا با شعبه مرکز آن در شهر وین کشور اتریش به صورت تلفنی تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما استفاده کنید.

از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید