مهاجرت به بلژیک از طریق کار

مهاجرت به بلژیک از طریق کار

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به بلژیک از طریق کار در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به بلژیک

 

مهاجرت به بلژیک از طریق کار و مقدمه ای بر آن

مهاجرت به بلژیک از طریق کار, اخذ اقامت بلژیک از طریق کار , شرایط و مدارک موردنیاز  جهت کار در بلژیک در این مقاله مورد بررسی علمی قرار می گیرد.ممکن است سوالاتی از این قبیل برای شما پیش بیاید که جهت اخذ اقامت بلژیک از طریق کار چه شرایطی موردنیاز است؟ مهاجرت به بلژیک از طریق کار چه مزایایی دارد؟ بلژیک کشوری اروپایی است که هم اکنون بسیاری از افراد جهت کار آن را انتخاب می کنند.اکنون بررسی می کنیم که علت این انتخاب چیست .امید است در این مقاله که توسط متخصصین حقوقی ملک پور,همکار MIE اتریش نوشته شده است,  تمامی ابهامات شما دوستان عزیز در رابطه با مهاجرت به بلژیک از طریق کار و بررسی میزان حقوق و نحوه ی کاریابی در بلژیک برطرف شود.در صورت هرگونه سوال و ابهام در این باره با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید و به صورت رایگان مشاوره ی تلفنی دریافت نمایید.
  • مهاجرت به بلژیک از طریق کار و شرایط عمومی آن
  • مهاجرت به بلژیک از طریق کار و انواع ویزای کار بلژیک
  • مهاجرت به بلژیک از طریق کار و نرخ بیکاری در بلژیک
  • مهاجرت به بلژیک از طریق کار و بررسی ویزای همراه
  • مهاجرت به بلژیک از طریق کار و مدارک مورد نیاز ویزای کار بلژیک
  • مهاجرت به بلژیک از طریق کار و میزان حقوق در بلژیک
  • مهاجرت به بلژیک از طریق کار و مشاغل مورد نیاز 2019 بلژیک
  • مهاجرت به بلژیک از طریق کار و نحوه کاریابی در بلژیک
  • مهاجرت به بلژیک از طریق کار و مؤسسات کاریابی در بلژیک
  • مهاجرت به بلژیک از طریق کار و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در بلژیک

مهاجرت به بلژیک از طریق کار و شرایط عمومی آن

کار در بلژیک و مهاجرت به بلژیک از طریق کار  یکی از گزینه های مهم ، برای افرادی است که تصمیم دارند به بلژیک مهاجرت نمایند ، است .
اگر بخواهیم اندکی در مورد بلژیک صحبت کنیم ذکر این نکته حائز اهمیت است که این کشور دارای چندین فرهنگ متفاوت است ، چند فرهنگی این کشور به دلیل این است که در گذشته این کشور بستر جنگ بین بسیاری از اروپاییان بوده است . جالب است بدانید که در این کشور علاوه بر چند فرهنگی ، چند زبانی نیز در این کشور هست و مردم این کشور به چندین زبان از جمله هلندی ،هلندی با گویش فرانسوی و برخی افراد حتی  آلمانی  صحبت میکنند با این حال زبان انگلیسی هم به طور گسترده ای در بین مردم  شناخته شده و قابل درک است .
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که علاقمند به مهاجرت به بلژیک از طریق کار هستید باید به این نکته توجه کنید که قانون کاری بلژیک به این صورت است که 40 ساعت در هفته و 8 ساعت در روز میباشد و نکته مهمتر مالیات است  که در این کشور بسیار بالا میباشد  ، البته دولت این کشور تلاش میکند با ارئه خدماتی نظیر خدمات درمانی بسیار مناسب در هنگام بیماری و خدماتی نظیزارائه حقوق به مردم در هنگام بیکاری تا حد زیادی شرایط را متعادل سازد .

مهاجرت به بلژیک از طریق کار و انواع ویزای کار بلژیک

ویزای کار به دو نوع تقسیم میشود ویزای کار برای تابعین کشور بلژیک و اتحادیه اروپا که این افراد بدون داشتن ویزای کار میتوانند براحتی در این کشور مشغول به کار شوند و افراد خارج از اتحادیه اروپا که این ویزا به سه دسته تقسیم میشود و حتما باید دعوتنامه رسمی شغلی از کارفرما داشته باشند. خاطر نشان میگردد که کارفرمایان قبل از صدور دعوتنامه برای افراد خارج از اتحادیه اروپا بایستی حتما نسبت به آگهی شغل مورد نظر در اتحادیه اروپا اقدام نمایند که اگر نیروی کاری مناسب در اتحادیه اروپا یافت نشد میتوانند از افراد خارج از اتحادیه اروپا نیرو جذب کنند .
ویزای کاری به سه دسته تقسیم میشود :
  • نوع A) این نوع ویزای کار جهت کارفرمایان دارای اعتبار صادر میگردد واعتبار نا محدود دارد یعنی شما میتوانید تاهر زمانی برای هر کارفرمایی کار کنید اما شرایط خاصی دارد. این نوع ویزا بای افرادی صادر میشود که در مدت اقامت 10 ساله بدون وقفه چهار سال با داشتن ویزای نوع B کار نمایند
  • نوع B) این نوع ویزا برای کارفرمایان خاص و افراد خاص صادر میگردد و حداکثر 12 ماهه میباشد و اگر الزامات را نیروی کار داشته باشد قابل تمدید نیز خواهد بود
  • نوعC) این نوع فقط برای افرادی که به طور موقت در بلژیک ساکن میباشند میسر است مانند دانشجویان اعضای خانواده مامورین در سفارت و پناهجویان که حق اقامت خود را نایید نکرده اند.
جهت اطلاعات بیشتردر رابطه با مهاجرت به بلژیک از طریق کار به شما پیشنهاد می شود ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را در سایت ملک پور خریداری نموده و تمامی اطلاعات لازم جهت مهاجرت را خودتان یاد بگیرید.

مهاجرت به بلژیک از طریق کار و نرخ بیکاری در بلژیک

یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در اقتصاد هر کشور, نرخ بیکاری آن کشور می باشد.جهت مهاجرت به بلژیک از طریق کار یکی از نکاتی که در ابتدا باید مورد بررسی قرار بگیرد نرخ بیکاری است ک در حال حاضر در سال های اخیر به کمترین مقدار خود که ۵/۵ است, رسیده است.بیشترین مقدار نرخ بیکاری در سال ۱۹۸۳ به میزان یازده درصد بوده است.این مقاله متعلق به سایت حقوقی ملک پور می باشد و هرگونه کپی از این مقاله از نظر شرعی غیرقانونی می باشد.در جدول زیر نرخ بیکاری در کشور بلژیک را در چند سال اخیر مشاهده می کنید.  و در ادامه طبق پیش بینی نرخ بیکاری در سال های آینده می توان مشاهده کرد که نرخ بیکاری بلژیک همچنان کمتر نیز خواهد شد.نمودار زیر حاکی از این گفته می باشد.

نرخ بیکاری در بلژیک


مهاجرت به بلژیک از طریق کار و بررسی ویزای همراه

دغدغه بسیاری از افرادی که از طریق کار به بلژیک مهاجرت می کنند,به همراه داشتن خانواده است.مهاجرت به بلژیک از طریق کار به این گونه است که فردی که اخذ اقامت بلژیک را گرفته است می تواند خانواده اش را به واسطه ی ویزای همراه با خود به بلژیک بیاورد.افرادی که می توانند به واسطه ی ویزای همراه به بلژیک مهاجرت کنند شامل همسر قانونی فرد و فرزند وابسته تا سن ۱۸ سال و فرزند بالای ۱۸ سال که دارای ناتوانی و معلولیت خاصی باشد.مدارک موجود جهت اخذ ویزای همراه عبارتند از:
  • گذرنامه معتبر
  • سندی مبنی بر تمکن مالی فرد جهت اداره خانواده
  • سندی مبنی بر اثبات نسبیت افراد مانند گواهی تولد و ازدواج
  • گواهی سلامت و بیمه نامه بهداشتی
  • ثابت کردن اینکه مکان مناسبی جهت زندگی می توانند  تهیه کنند
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت از طریق کار به بلژیک پیشنهاد می شود فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور درباره کار را در لینک زیرگوش دهید.
مهاجرت به بلژیک از طریق کار و مدارک مورد نیاز ویزای کار بلژیک
جهت مهاجرت به بلژیک از طریق کار به یک سری مدارک نیاز است که طبق زیر تقسیم بندی شده است.
مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای کاری بلژیک:
  • قرارداد کاری
  • اخذ اجازه حکم فرما
  • پرینت حساب بانکی مربوط به شش ماه گذشته
  • مالیات بر درامد فرد(ITR)
  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای نوع :A
  • یک فرم تکمیل شده جهت درخواست اخذ ویزا نوع A
  • در صورتی که قبلا ویزای نوع B داشته یک نسخه از این مدرک را نیز تهیه کنید
  • یک نسخه از اجازه کار دولت بلژیک
  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای نوع :B
  • موافقت نامه اداره مهاجرت جهت اجازه کار
  • یک فرم جهت اجازه اقامت فرد در بلژیک
  • گواهی پزشکی
  • مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای نوع :C
  • یک نسخه از مجوز اقامت فرد در بلژیک
  • یک فرم جهت درخواست ویزای نوع c
  • یک فرم حاوی مکان اقامت فرد که توسط شهردار تایید شده است

مهاجرت به بلژیک از طریق کار و میزان حقوق در بلژیک

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که علاقمند به مهاجرت به بلژیک از طریق کار هستید پس حتما به میزان حقوق سالانه فکر کرده اید . همانگونه که قبلا نیز ذکر کردیم مالیات در این کشور بسیار زیاد میباد و بخش اعظم دآمد حاصل از کار در این کشور به پرداخت مالیات اختصاص می یابد . اما به طور کلی با بررسی مشاغل مختلف و شرایط عمومی کار کمترین حقوق سالانه  19126 یورو  و ماهانه 1593 یورو میباشد. به طور کلی ، میانگین حقوق در این کشور 3401 یورو می باشد .البته سطح حقوق به تناسب شغل انتخابی متفاوتمی باشد . به طور مثال شغل هایی که بالاترین متوسط درآمد را در بلژیک داشته اند به شرح زیر می باشند:
  • مدیران شرکت – € 8،610 در ماه
  • مدیران کسب و کار و اداری – 6،227 €
  • مدیران بازاریابی و فروش – € 5841
  • ساخت و ساز، لجستیک و مدیران ساختمان – € 5702
  • آمارگیران، ریاضیدانان و استادان
  • متخصصین
  • مدیران خرده فروشی و عمده فروشی
  • مهندسان الکترو تکنولوژی
  • مهندسین
نمودار زیر میزان حداقل حقوق را در بلژیک نمایش می دهد  که در سال ۲۰۱۸ زیاد شده است.

حداقل حقوق در بلژیک


مهاجرت به بلژیک از طریق کار و مشاغل مورد نیاز 2019 بلژیک
جهت اقدام برای یافتن کار در بلزیک بهتر است ابتدا با شعل های مورد نیاز این کشور اشنا شوید.بلژیک در زمینه های مهندسی و فناوری اطلاعات دچار کمبود نیرو می باشد.بیشتر مشاغل در پایتخت بلژیک, بروکسل برای کارگران ماهر در قسمت های مالی, اموزش و پرورش و آژانس های املاک می باشد.
اسامی شغل هایی که در بلژیک کمبود دارند:
  • ۱.مهندسین
  • ۲.مدیران پروژه
  • ۳.معمار
  • ۴.حسابدار
  • ۵.تکنسین ها
  • ۶.پرستار
  • ۷.کارمندان مدیریت
  • ۸.متخصصین IT
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را در باب مهاجرت به بلژیک از طریق کار را مطالعه نمایید.

مهاجرت به بلژیک از طریق کار و نحوه کاریابی در بلژیک

جهت مهاجرت به بلژیک از طریق کار ابتدا باید اطلاعاتی در مورد قوانین اقامت کاری در این کشور داشته باشیم . همانگونه که قبلا هم ذکر کردیم ، ویزای کاری بلژیک شامل چندین دسته می باشد که هر دسته قوانین و مدارک خاص خودش را دارا می باشد. اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که میخواهید به بلژیک مهاجرت کنید آن هم از طریق کاری ،ابتدا باید اقدام به تهیه دعوتنامه شغلی از یک کارفرما نمایید.بسیاری از افراد به اشتباه گمان میکنند که اگر اقدام  به دریافت  ویزای توریستی در این کشور نمایند ، ممکن است به فرصتی برای یافتن کار در بلژیک دست یابند ، در صورتی که این تصور به چند دلیل بسیار اشتباه میباشد اولا به این خاطر که در سال های اخیر احتمال ریجکت شدن ویزاهای توریستی افزایش یافته و در ثانی باید به این نکته مهم توجه نمود که زمان ویزای توریستی بسیار محدود و بدون تمدید هستند پس با توجه به نکات بالا به این نتیجه میرسیم که برای دستیابی به کار در بلژیک اقدام از طریق ویزای توریستی اصلا گزینه مناسبی نمیباشد و شاید یکی از گزینه های مناسب جهت یافتن کار ، جست و جو در موسسات کاریابی بلژیک و سایت های این کشور میباشد در ادامه به بررسی این گزینه میپردازیم.

مهاجرت به بلژیک از طریق کار و مؤسسات کاریابی در بلژیک

بهترین راه جهت اقدام به کاریابی در بلژیک, پیدا کردن کار از طریق سایت ها و موسسات کاریابی می باشد که این امکان را به شما می دهد تا بتوانید رزومه خود را در سایت قرار دهید و کارفرماها در صورت نیاز به مهارت شما دهوت نامه ای مبنی بر همکاری برای شما ارسال می نمایند.برخی از این سایت ها کاریابی را معرفی میکنیم که در صورت تمایل می توانید به ارسال رزومه در آن بپردازید:
  • , STEPSTONEسایت
  • BETTERTEAMسایت
  • LINKEDIN
  • INDEED
  •  JOBAT.BE
در صورت کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی زیر در سایت ملک پور مشاهده نمایید.

مهاجرت به بلژیک از طریق کار و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در بلژیک

کار در بلژیک منجر به اخذ اقامت در این کشور می گردد و .در واقع در صورتی که فرد پنج سال مالیات خود را پرداخت کند اقامت موقت او به دائم تبدیل می شود و بعد از آن در صورتی که ثابت شود شخص شرایط را داراست و ضوابط را رعایت کرده منجر به اخذ تابعیت این کشور می شود. از این شرایط می توان به داشتن دانش زبانی مناسب در زمینه هر 3 زبان این کشور اشاره نمود، یعنی افراد باید تا حد تسلط به زبان هلندی فرانسوی و آلمانی باشند که کار بسیار دشواری می باشد. بنابراین مهاجرت به بلژیک از طریق کار می تواند منجر به اخذ پاسپورت بلژیکی گردد.که مدارک زیر را جهت اخذ تابعیت باید تهیه کنید. این مدارک عبارتند از:کپی گواهی تولد و اثبات قانونی اقامت شما در بلژیک و کپی کارت شناسایی.

مهاجرت به بلژیک از طریق کار و سخن پایانی

مهاجرت به بلژیک از طریق کار, شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزا و اقامت بلژیک و میزان حقوق دریافتی دربلژیک به صورت کامل مورد بررسی علمی قرار گرفت.پیشنهاد می شود اطلاعات کافی و لازم درباره وضعیت اقامت در این کشور, بررسی وضعیت حقوق افراد و اقتصاد این کشورو نرخ بیکاری, اطلاعات کافی کسب کنید تا بتوانید به درستی و با دیدی وسیع جهت مهاجرت به بلژیک از طریق کار تصمیم گیری نمایید. 

امید است که در این مقاله که توسط متخصصین حقوقی ملک پور,همکار MIE اتریش, نگارش گردیده است, تمام سوالات و ابهامات شما در باب مهاجرت به بلژیک از طریق کار برطرف شده باشد و در صورت هرگونه سوال و ابهام می توانید با موسسه حقوقی ملک پورتماس حاصل نمایید و مشاوره ی تلفنی رایگان دریافت نمایید و همچنین می توانید در قسمت نظرات, سوالات خود را بیان کنید تا در اسرع وقت مشاورین ما به شما پاسخ دهند.
 

از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید