مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی به نیوزیلند


مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و مقدمه ای بر آن

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل، ویزای تحصیلی نیوزیلند و شرایط دریافت ویزای تحصیلی نیوزیلند در این مقاله بر اساس منابع موثق مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. شرایط مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل چگونه است؟ مدارک مورد نیاز برای تحصیل در نیوزیلند چیست؟ در مهاجرت به کشور نیوزیلند از طریق تحصیل آیا همراه دانشجو اجازه کار و اقامت در این کشور را دارد؟ مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل از شرایط و مقررات خاصی برخوردار است. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید در خصوص مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و یا دیگر مسائل مهاجرتی، به سایت موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل فرموده و یا از مشاوره رایگان تلفنی کارشناسان ما بهره مند گردید.
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و شرایط عمومی
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و تحصیل در مدارس
  •  مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع کارشناسی
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع دکتری
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و تحصیل به همراه بورسیه تحصیلی
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و هزینه های تحصیل و زندگی در نیوزیلند
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و کار دانشجویی
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و بررسی ویزای همراه
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و معرفی دانشگاه های برتر نیوزیلند
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی نیوزیلند
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و موقعیت کار پس از تحصیل
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و سخن پایانی
  • مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و شرایط عمومی
نام دیگر نیوزیلند، زلاندنو می باشد، این کشور در جنوب غربی اقیانوس آرام واقع است. نیوزیلند از دو جزیره بزرگ تشکیل شده است. نزدیک ترین کشور به نیوزیلند استرالیا می باشد که فاصله نیوزیلند از این کشور حدود 2000 هزار کیلومتر می باشد. این کشور منابع غنی حیوانی و گیاهی را در خود دارد. اکثریت جمعیت نیوزیلند اروپایی تبار هستند. صادرات کشاورزی و دامی نیوزیلند در سطح دنیا مورد توجه می باشد. نیوزیلند جزء 7 کشور مستقل مشترک المنافع می باشد.حکومت کشور نیوزیلند در دستان ملکه الیزابت دوم (ملکه فعلی انگلیس ) می باشد. نیوزیلند 16 استان و 50 شهرستان دارد مرکز این کشور جزیره ای شهر ولینگتون می باشد. این کشور زیبا به علت داشتن لوکیشن های جذاب مورد توجه کارگردان های سینمایی بوده است. فیلم ارباب حلقه ها و هابیت ها در نیوزیلند فیلم برداری شده است. دانشگاه های مطرح این کشور عبارت می باشند از: دانشگاه اوکلند، دانشگاه صنعتی اوکلند، دانشگاه اتاگو، دانشگاه ویکتوریا و دانشگاه کانتربوری. هر ساله تعداد زیادی دانشجو در کشور نیوزیلند مشغول به تحصیل هستند.

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و تحصیل در مدارس

سطح کیفی آموزش در مدارس نیوزیلند به صورتی برنامه ریزی شده است که تمام الزامات دانش آموزانی را برآورده می کند و تمرکز زیادی بر تعلیم مهارت های خواندن، نوشتن و هوش ریاضیات در سال های اولیه تحصیل یا همان مقطع ابتدایی توسط دانش آموز کسب می گردد. در مدارس مقطع متوسطه نیوزیلند سطح کیفی آموزش و برنامه درسی بیشتر بر تعلیم، آماده سازی ذهنی و آموزش مهارت های لازم برای کار و زندگی دانش آموزان می باشد
از جمله شرایط و ویژگی های مدارس این کشور می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
  • تحصیل در نیوزیلند برای کودکان 6 تا 16 سال اجباری می باشد.
  • آموزش مدارس نیوزیلند به صورت کلی در دو سطح مدارس ابتدایی و مدارس متوسطه انجام می پذیرد.
  • در سطح ابتدایی مدارس نیوزیلند سنین بین 5 تا 12 سالگی دانش آموزان پذیرش می شوند.
  • در سطح متوسطه مدارس نیوزیلند از سن 13 سالگی تا 17 سالگی دانش آموزان پذیرش می شوند.
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل در مقاطع متوسطه ابتدایی شامل موارد زیر می باشد:
  • گواهی سوء پیشینه برای متقاضی
  • ضمانت نامه کتبی ضامن برای متقاضی
  • اثبات توانایی مالی برای برآورد هزینه های شخصی نامه پذیرش مدرسه برای متقاضی

 

مهاجرت به نیوزلند

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع کارشناسی

شرایط پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی کشور نیوزلند، تحصیلات 12 ساله دبیرستانی می باشد یعنی فرد یا باید دیپلم 12 ساله ارائه نماید ویا مدرک پیش دانشگاهی داشته باشد. طول دوره تحصیلی در مقطع لیسانس کشور نیوزلند 3 ساله می باشد. ارایه مدرک زبان (نمره آیلس 6) الزامی می باشد.
مدارک مورد نیاز برای پذیرش مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی عبارتند از:
  • ریز نمرات دیپلم و مدرک دیپلم متقاضی
  • انگیزه نامه متقاضی
  • مدرک زبان متقاضی
برای مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی و کسب ویزای تحصیلی نیوزیلند متقاضی باید بازه های زمانی ذیل در نظر بگیرد.
شروع ترم های تحصیلی در دانشگاه های نیوزیلند در دو نیم سال انجام می پذیرد.
متقاضی مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی می توانید در رشته های ذیل تحصیل نماید:
  •  علوم طبیعی
  • علوم ریاضی
  • پزشکی
  • روزنامه نگاری
  • علوم اجتماعی
  • رشته های گروه فنی و مهندسی
  • مدیریت
  • کشاورزی
  • علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • حقوق
برای آشنایی بیشتر با تحصیل در نیوزیلند می توانید به مقاله تحصیل در نیوزیلند مراجعه نمائید.

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

بازه زمانی تحصیلی ارشد در این کشور به دو نیم سال تحصیلی تقسیم می شود. متقاضی مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل در مقطع ارشد جهت دریافت ویزای تحصیلی حتماً باید دوره مدرک لیسانس را دریافت نموده باشد. متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد می تواند برای اینکه ویزای تحصیلی نیوزیلند را دریافت نماید هم  می تواند رشته تحصیلی کارشناسی سابق یا مرتبط خود را ادامه دهید و یا برای اخذ مهارت های حرفه ای در رشته ای غیر از رشته مرتبط خود ادامه فعالیت دهد. مدرک زبان در حد آیلس 6.5 برای متقاضی مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مورد نیاز است. مدارک مورد نیاز متقاضی مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد عبارتند از:
  • مدرک زبان متقاضی
  • انگیزه نامه متقاضی
  • مصاحبه تلفنی یا اسکایپی با متقاضی
  • رونوشت علمی یا توصیه نامه علمی از دانشگاه قبلی متقاضی مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

 مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع دکتری

دوره های تحصیلی در مقطع دکتری در کشور نیوزیلند شبیه به دوره دکترای کشور انگلستان است. هنگامیکه دانشجو برای ویزای تحصیلی کشور نیوزیلند اقدام می کند قبل از آغاز ترم تحصیلی جدید می باشد. در رده دکترا دانشجو دکترا بر روی یک موضوع پژوهش و بررسی انجام می دهد و در نهایت با ارایه این پژوهش فارغ التحصیل می شوید، تز نقش اصلی و مهمی در زمینه تحصیلات تکمیلی دانشجو ایفا می کند. دانشجو برای تحصیل در مقطع دکتری و دریافت ویزای تحصیلی نیوزیلند باید استاد راهنما داشته باشید که وظیفه این استاد، ایجاد ایده های خوب و تجربه علمی برای هدایت تز دانشجو می باشد. مدارک برای اخذ ویزای تحصیلی در مقطع دکترا عبارتند از :
  • یک پروپوزال قوی
  • قبولی پروپوزال توسط یک عضوء هیات علمی
  • انگیزه نامه
  • مدرک زبان آیلتس 7
  • مصاحبه تلفنی یا اینترنتی
  • ارسال ایمیل از طرف دانشجو برای دانشگاه و اساتید دانشگاه برای جذب متقاضی

 

تحصیل در نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و تحصیل به همراه بورسیه تحصیلی

اخذ ویزای تحصیلی نیوزیلند از طریق بورسیه تحصیلی به این صورت است که متقاضی باید مدارک خود را برای دانشگاه مقصد ایمیل نماید در صورتی که از لحاظ رزومه علمی و تحصیلی متقاضی واجد شرایط باشید با انتخاب استاد مشاور می توانید بورسیه تحصیلی و ویزای تحصیلی نیوزلند را اخذ نمایید. برای دریافت کمک هزینه تحصیلی در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس نمرات عالی متقاضی بورسیه تحصیلی کفایت می کند ولی برای مقطع دکتر فرد باید رزومه درخشانی را ارائه نماید تا نظر دانشگاه را برای کسب بورس جلب نماید. عوامل متعددی در دریافت بورسیه برای افراد موثر واقع می گردداز جمله این عوامل می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
  • سن (سن افرادی که قصد مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل را دارند می تواند در دریافت بورسیه تحصیلی موثر باشد)
  • توانایی علمی
  • داشتن سابقه کاری موفق، مرتبط با رشته تحصیلی فرد
  • دارای بودن سطح بالای زبان انگلیسی ( برای مقطع دکتری آیلتس بالاتر از 5/7 )
  • سوابق تحصیلی فرد ( دانشگاه معتبر و معدل بالا )
  • سابقه نگارش مقالات بین المللی (ISI )
بورس تحصیلی در نیوزلند به 4 صورت انجام می پذیرد.

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و هزینه های تحصیل و زندگی در نیوزیلند

شاید یکی از مهم ترین عوامل برای علاقه مندان به مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل، هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور می باشد. هزینه های تحصیل و زندگی در کشور نیوزیلند با توجه به رشته، دانشگاه، نوع زندگی و... فرد می تواند بسیار متغیر باشد. هزینه های خوراک، خرید مسکن، حمل و نقل و اجاره مسکن در جدول ذیل آروده شده است.

هزینه زندگی در نیوزیلند


مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و کار دانشجویی

دانشجویانی که به قصد مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل به این کشور سفر می کنند در تمامی دوره های آموزش عالی خود از حق کار مطابق با قوانین کشور نیوزیلند بهره مند گردند. اما افرادی که به قصد مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی به این کشور عزیمت می نمایند قادر خواهند بود به مدت 20 ساعت در هفته مشغول به کار پاره وقت باشند. هم چنین دانشجویان بین المللی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می توانند از حق کار به مدت 20 ساعت در هفته بهره مند گردنند. داشتن حق کار پاره وقت در حین تحصیل برای افرادی که قصد مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل را داشته اند می تواند بسیار مهم باشد زیرا بالا رفتن سطح اطلاعات فرد در خصوص بازار کار این کشور افراد می توانند پس از اتمام دوره تحصیل خود به راحتی شغل مورد نظر خود را پیدا نموده و ویزای تحصیلی خود را به ویزای اقامت کاری تبدیل نمایند.

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و بررسی ویزای همراه

داشتن همراه در مدت تحصیل از موارد بسیار مهم برای متقاضیانی است که قصد مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل را دارند. افرادی که با ویزای دانشجویی به این کشور نیوزیلند عزیمت می نمایند قادر خواهند بود تا همسر خود را به همراه داشته باشند. همراه می تواند اجازه کار در نیوزیلند را نیز داشته باشد. وجود همراه برای سه مقطع تحصیلی لیسانس،فوق لیسانس و دکترا امکان پذیر می باشد. مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای همراه عبارتند از:
  • گواهی ازدواج
  • تصویر گذرنامه
  • فرم درخواست ویزا
  • نامه پذیرش متقاضی
  • پاسپورت معتبر
  • ارائه مدارک برای تامین مالی
  • گواهی سلامت همراه

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و معرفی دانشگاه های برتر نیوزیلند

کشور نیوزیلند از دانشگاه های سطح بالایی مانند کشور انگلستان برخوردار نسیت. لیکن دانشگاه های این کشور مورد تایید بسیاری از کشور های جهان می باشد که همین امر موجب ایجاد علاقه در بسیاری از افرادی برای مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل گردیده است و از این جهت در صورتی که فرد قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های برتر جهان را دارد توصیه می گردد جهت تحصیل در دانشگاه های کشورهای با سطح علمی بالا مانند انگلستان اقدام نماید مقاله مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تهیه و تالیف شده است، هرگونه کپی برداری از این مقاله بدون ذکر منبع شرعاً حرام و غیرقانونی می باشد افراد از طریق تحصیل در نیوزیلند قادر خواهند بود. علاوه بر امکان تحصیل در مقاطع بعدی در کشورهایی با سطح عملی بالاتر، این شانس را داشته باشند که به نحوی آسان تر ویزای کاری کشورهای اروپایی را دریافت نمایند. هشت دانشگاه برتر کشور نیوزیلند در جدول ذیل قابل مشاهده می باشد:

رده بندی دانشگاه های نیوزیلند


مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی نیوزیلند

  • دریافت ویزای تحصیلی نیوزیلند از مقررات مخصوص خود برخوردار است. به این نحو که افراد که قصد مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل را دارند؛ بایستی با ارائه مدارک مورد نیاز به دانشگاه ابتدا از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش دریافت نمایند سپس در راستای دریافت وقت برای مصاحبه و دیگر امور مربوط به صدور ویزای تحصیلی اقدام نمایند. صدور ویزا های تحصیلی این کشور برای علاقه مندان به مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل حدود 3 ماه به طول خواهد انجامید. پس دانشجو باید 3 ماه قبل برای اخذ ویزا اقدام نماید. مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزا به شرح ذیل می باشد:
  • مدارک تحصیلی فرد به همراه ریز نمرات او ترجمه شده به زبان انگلیسی
  • پاسپورت دانشجو به نحوی که از روزی مصاحبه در سفارت حداقل یک سال اعتبار داشته باشد.
  • نامه دانشگاه، مبنی بر اعطاء پذیرش به فردی که قصد مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل را دارد.
  • پرینت حساب بانکی جهت اثبات تمکن مالی
  • مدرک آیلتس با نمره مورد نیاز برای مقطع تحصیلی متقاضی.
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری از پلیس کشور محل اقامت دانشجو

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و موقعیت کار پس از تحصیل

افرادی که قصد مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل را دارند. باید بدانند که مطابق قوانین این کشور تمامی افرادی خارجی باید با مجوز کار از مراجع دولتی دریافت نمایند. به طور کلی افرادی که در کشور نیوزیلند اقدام به تحصیل می نمایند بایستی در مدت سه سال پس از اتمام دوره تحصیل خود شغل مورد نظر را پیدا نموده و امور مربوط به تبدیل ویزای تحصیلی به اقامت کاری را انجام نمایند. نکته حائز اهمین برای افراد علاقه مند مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل این است که بعضا دانشگاه های این کشور دارای کارآموزی بوده که موجب افزایش ارتباط کاری فرد با بازار کشور نیوزیلند خواهد شد. دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاه های کشور نیوزیلند با توجه به اینکه کارفرما پس از انتخال دانشجو به عنوان نیروی کار بیشتر امور مربوط به تبدیل ویزا را انجام می دهد از شانس بسیار زیادی برای پیدا نمودن شغل و تبدیل اقامت برخوردار خواهند بود. هرچند دانشجویان به علت داشتن سابقه تحصیل در اروپا می توانند برای ویزای کاری کشور هایی با اقتصاد قوی تر نیز اقدام نمایند. کشور نیوزیلند از نظر داشتن فرصت های شغلی در جایگاه نسبتا متوسطی قرار داشته و درصد نرخ بیکاری در این کشور مطابق با جدول ذیل می باشد.

نرخ بیکاری در نیوزیلند


مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

افرادی که به قصد مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل به موجب ویزای تحصیلی به کشور نیوزیلند سفر کرده اند و مقطع تحصیلی مورد نظر خود را با موفقیت پشت سر نهاده اند می توانند؛ با پیدا کردن شغل در مدت سه سال پس از تحصیل اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تبدیل نمایند. ویزای کاری این کشور برای مدت یک سال صادر خواهد شد و فرد قادر است هرساله در صورت رعایت قوانین و مقررات کشور نیوزیلند و پرداخت مالیات این اقامت را تمدید نماید. در صورتی که فرد با هدف مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل به این کشور عظیمت نموده باشد و موفق به دریافت ویزای کاری گردد بعد از 5 سال می تواند اقامت دائم این کشور را کسب نماید.

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل و سخن پایانی

مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل، ویزای تحصیلی نیوزیلند و شرایط دریافت ویزای تحصیلی نیوزیلند در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. همانطور که بیان شد، کشور نیوزیلند از نظر سطح علمی در جایگاه فوق العاده ای قرار دارد. لیکن مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل به علت مورد قبول بودن مدارک دانشگاه های این کشور همواره مشتاقان بسیاری دارد.


 شما می توانید در خصوص مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل به سایت موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه MIE اتریش مراجعه نموده و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید. همچنین می توانید در بخش "ثبت پرسش" نظرات و پرسش های خود را در خصوص مهاجرت به نیوزیلند از طریق تحصیل بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید