مهاجرت به مالتا از طریق کار

مهاجرت به مالتا از طریق کار

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به مالتا از طریق کار در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به مالتا از طریق کار و مشاغل مورد نیاز 2019 مالتا

متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار باید به مشاغلی که هر ساله مورد نیاز کشور مالتا می باشد، توجه نمایند این مشاغل به خوبی می تواند به افراد جویای کار کمک کند تا فرد در مالتا مشغول به کار شود. از جمله این مشاغل می توان به رشته های ذیل اشاره نمود:
رشته های وابسته به علم کشاورزی
رشته ها ی مدیریتی
رشته های مرتبط با کامپیوتر و آی تی
رشته های مهندسی
رشته های گروه پزشکی و بهداشت
رشته های مرتبط با علوم زمین شناسی
رشته های مرتبط با علوم زیست شناسی
رشته های معماری و عمران
همچنین این کشور به فروشندگان حرفه ای و آموزگاران نیز نیازمند است. اگر افراد این نوع تحصص ها را داشته باشند. می توانند وارد بازار کار مالتا شوند. به صورت معمول کارفرمایان به علت بالا بودن نرخ دستمزد بالا در این کشور به دنبال جذب مهاجرین برای انجام کارهای خود هستند. در جدول ذیل رشد اقتصادی مالتا در سال های 2007میلادی تا 2017 میلادی دیده می شود.

مهاجرت به مالتا از طریق کار

مهاجرت به مالتا از طریق کار


مهاجرت به مالتا از طریق کار و مقدمه ای برآن

مهاجرت به مالتا از طریق کار، اخذ ویزای کار در مالتا و شرایط اخذ اقامت کاری در مالتا در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار خواهد گرفت. آیا مالتا مقصد مناسبی برای مهاجرت و اقامت کاری می‌باشد؟ روش‌های مهاجرت کاری به کشور مالتا چگونه است؟ بهترین و بدترین روش‌های مهاجرت کاری به مالتا چیست؟ پاسخ به این سوالات و سایر مسائل پیرامون مهاجرت به مالتا از طریق کار هدف تحقیق این مقاله می‌باشد. کشور مالتا بسیار کوچک و زیبایمی‌باشد این کشور در زمره بهترین کشور اروپایی قرار دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به مالتا از طریق کار و دیگر زمینه‌های مهاجرتی می‌توانید به وبسایت جامع موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه MIE اتریش مراجعه نمایید و یا با تماس با موسسه از مشاوره رایگان تلفنی کارشناسان مجرب ما بهره مند شوید.
  •   مهاجرت به مالتا و مقدمه ای بر آن
  • مهاجرت به مالتا و شرایط عمومی آن
  • مهاجرت به مالتا و ویزای کار
  • مهاجرت به مالتا و مدارک مورد نیاز ویزای کار مالتا
  • مهاجرت به مالتا و نرخ بیکاری در مالتا
  • مهاجرت به مالتا و مشاغل مورد نیاز ۲۰۱۹ مالتا
  • مهاجرت به مالتا و میزان حقوق در مالتا
  • مهاجرت به مالتا و نحوه کاریابی در مالتا
  • مهاجرت به مالتا و موسسات کاریابی در مالتا
  • مهاجرت به مالتا و بررسی ویزای همراه 
  • مهاجرت به مالتا و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در مالتا
  • مهاجرت به مالتا و سخن پایانی

 مهاجرت به مالتا از طریق کار و شرایط عمومی آن

کشور مالتا از جمله کشورهای اروپایی می باشد که کمترین نرخ بیکاری را دار است. کار در این کشور بی نظیر آرزوی افراد زیادی می باشد.این کشور مانند جواهری در اروپا می درخشد، این کشور از یک مجمع الجزایر تشکیل شده که در دل دریای مدیترانه جای دارد. آب و هوای مدیترانه ای این کشور بسیار مطبوع می باشد. هر ساله جهانگردان زیادی به کشور کوچک سفر می کنند. مالتا از کوچکترین کشورهای جهان محسوب می شود که از تراکم بالای جمعیتی برخوردار است. مردم این کشور فوق العاده به زبان مالتی صحبت می کنند که به زبان ایتالیایی بسیار نزدیک است. این کشور سابقاً تحت استعمار بریتانیای کبیر بوده است.در تصویر زیر می توانید اطلاعات بیشتر در مورد این کشور زیبا کسب نمائید.
 

شاخص های اقتصادی مالتا

جهت آگاهی از مهاجرت به مالتا از طریق کار و مهاجرت به دیگر کشورها فایل‌های ویدیویی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت به خوبی روش‌های مناسب مهاجرت را برای شما مشخص نموده است. این پکیج شگفت انگیز توصیه ویژه ما به مهاجرین محترم می‌باشد.

مهاجرت به مالتا از طریق کار و ویزای کار

برای دریافت مجوز مهاجرت به مالتا از طریق کار باید ویزای کار این کشور زیبا را اخذ نمود. فرد متقاضی مهاجرت به مالتا از طریق کار برای اخذ این ویزا باید یک پیشنهاد کاری داشته باشد. شهروندان اتحادیه اروپایی نیاز به مجوز استخدام برای ویزای کار در این کشور ندارند. اما نیروی کار غیر اروپایی برای دریافت ویزای کار نیاز به مجوز کار دارد. مثلا سوئیس ها برای کار در این کشور باید مجوز استخدام بگیرند، زیرا سوئیس در اتحادیه اروپایی قرار ندارد. این موقعیت برای دیگر کشورهای غیر اتحادیه اروپایی نیز صدق می کند. مجوز ویزای کار مالتا مدت یکساله دارد. که می توان آن را تمدید نمود. اما فرد متقاضی مهاجرت به مالتا از طریق کار ذیل نیاز به مجوز استخدام در کشور مالتا ندارند:
  • شهروندان اتحادیه اروپایی
  • کارگران فصلی
  • کارگران پروژه ای
  • مدیران پاره وقت
  • مدیران غیر اجرایی
  • کارگران انتقالی

مهاجرت به مالتا از طریق کار و مدارک مورد نیاز ویزای کارمالتا

در کشور مالتا برخلاف بسیاری از کشورها مجوز استخدام باید توسط کارفرما اخذ گردد و فرد متقاضی مهاجرت به مالتا از طریق کار نمی تواند اقدامی در جهت مجوز استخدام خود نماید. شاید یکی از فلسفه های این روش نوع صنایع و کسب و کار هایی می باشد که در مالتا فعال است. دراین کشور میزان جرم و جنایت بسیار پائین می باشد و رقم نرخ بیکاری از کشور اتریش و آلمان نیز کمتر است. مدارک اخذ مجوز کار برای فرد متقاضی مهاجرت به مالتا از طریق کار در تصویر زیر نشان داده شده است.

مدارک مورد نیاز برای ویزا


مهاجرت به مالتا از طریق کار و نرخ بیکاری در مالتا

همان گونه که ذکر گردید، میزان بیکاری در مالتا بسیار پائین می باشد. دلیل این موضوع بیشتر وجود  امکانت تحصیلی، فعالیت های اقتصادی سطح بالا برای قشر مرفه و عدم وجود فقر در این قاره و این کشور می باشد. در مالتا تولیداتی مانند پارچه، فراوردهای دامی، میوه جات و سبزیجات وجود دارد. صنایع کشتی سازی این کشور نیز دارای اهمیت زیادی می باشد. این کشور سواحل زیبایی دارد و حتی فیلم های زیادی در این کشور ساخته شده، یکی از این فیلم تروی می باشد. مالتا یکی از قطب های مطرح گردشگر ی اروپا می باشد. در نمودار زیر میزان نرخ بیکاری در مالتا از سال 2008 الی 2018 دیده می شود. همچنان این نرخ در سال 2018 زیر 4 درصد بوده است. که این نرخ فوق العاده می باشد.

مهاجرت به مالتا از طریق کار و مشاغل مورد نیاز 2019 مالتا

متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار باید به مشاغلی که هر ساله مورد نیاز کشور مالتا می باشد، توجه نمایند این مشاغل به خوبی می تواند به افراد جویای کار کمک کند تا فرد در مالتا مشغول به کار شود. از جمله این مشاغل می توان به رشته های ذیل اشاره نمود:
  • رشته های وابسته به علم کشاورزی
  • رشته ها ی مدیریتی
  • رشته های مرتبط با کامپیوتر و آی تی
  • رشته های مهندسی
  • رشته های گروه پزشکی و بهداشت
  • رشته های مرتبط با علوم زمین شناسی
  • رشته های مرتبط با علوم زیست شناسی
  • رشته های معماری و عمران
همچنین این کشور به فروشندگان حرفه ای و آموزگاران نیز نیازمند است. اگر افراد این نوع تحصص ها را داشته باشند. می توانند وارد بازار کار مالتا شوند. به صورت معمول کارفرمایان به علت بالا بودن نرخ دستمزد بالا در این کشور به دنبال جذب مهاجرین برای انجام کارهای خود هستند. در جدول ذیل رشد اقتصادی مالتا در سال های 2007میلادی تا 2017 میلادی دیده می شود.

رشد اقتصادی

مهاجرت به مالتا از طریق کار و میزان حقوق در مالتا

متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار باید توجه داشته باشند که به علت وجود هزینه های بالا برای نیروی کار کارفرمایان مالتا به دنبال جذب نیروی کار ماهر از خارج این کشور می باشند. این مقاله با تلاش متخصصین مجرب مؤسسه حقوقی ملک پور در باب مهاجرت به مالتا از طریق کار به نگارش درآمده و کپی برداری از آن ‌
حرام می باشد و منع قانونی دارد. مشاغل مورد نیاز کشور مالتا عبارتند از:
  • پزشکان
  • روانپزشکان
  • دندان پزشکان
  • مدیران اجرایی
  • مدیران فروشگاه های زنجیره ای
  • توسعه دهندگان وب
  • مدیران تحقیقات
  • مدیران توسعه
  • مدیران بانکداری
  • سازندگان بازی های آنلاین
  • متخصصان آتی
  • مدیران گردشگری
متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار می توان به حداقل دستمزد اشاره نمود. حداقل دستمزد برابر با حداقل مبلغی می‌باشد که صاحب‌کار یا کارفرما برای حقوق کارکنان خود باید پرداخت کند. حداقل دستمزد ماهانه برابر با حدود 761 دلار می‌باشد، روند افزایشی حداقل دستمزد در ابتدای سال ۲۰۱5 تا ماه پنجم سال ۲۰۱۹ در نمودار زیر قابل مشاهده می‌باشد. در این نمودار به خوبی می توان وضعیت کار و حقوق را درک کرد.

حداقل دستمزد در مالتا


مهاجرت به مالتا از طریق کار و نحوه کاریابی در مالتا

 متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار باید به نحوه کاریابی این کشور توجه نمایند. برای اخذ ویزای کار مالتا متقاضیان باید زرومه کاری خود را به نحوی تنظیم نماید که بتوانند در موسسات و شرکت های مختلف دعوت به مصاحبه شوند. اگر فرد در کاریابی با مشکلی برخورد نماید، موسسات کاریابی مجربی در مالتا وجود دارند که می توانند برای افراد موقعیت های شغلی ایجاد کنند. در ضمن برای امر کاریابی سایت های استخدام عمومی وجود دارد که متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار به این سایت ها مراجعه و رزومه ارسال نمایند، همچنین متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار می توانند از طریق ایمیل های این سایت ها به کاریابی بپردازند. متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار می توانند از طریق  آگهی های استخدام روزنامه هایی مانند ساندی تایم نیز فعالیت کاریابی خود را انجام دهند. راه آخر کاریابی از طریق رابطه های خانوادگی در مالتا می باشد. برای چگونگی و آگاهی هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور می توانید به مقاله هزینه های تحصیل و زندگی در مالتا مراجعه نمائید.

مهاجرت به مالتا از طریق کار و موسسات کاریابی در مالتا

متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار اگر بخواهند روند کاریابی خود را تسریع بخشند، باید به موسسات یا آژانس های کاریابی مراجعه نمایند. سایت های کاریابی نیز در این کشور زیبا وجود دارد که افراد می توانند در آنها ثبت نام کنندتعدادی از این سایت ها عبارتند از:
  • times of malta
  •  career jet 
  • learn4good-eures-reed
به صورت کلی افراد در این وب سایت ها روزمه خود را آپلود و بروز رسانی می کنند تا کار مورد علاقه خود را منطبق با رزمه و تخصص خود پیدا کنند. مؤسسه حقوقی ملک پور با دارا بودن سابقه طولانی در امر مهاجرت به صورت کلی و مهاجرت به مالتا از طریق کار به صورت جزئی، مشاوره های مناسبی را در اختیار متقاضیان قرار می دهد. برای آگاهی از آژانس های کاریابی و موسسات معتبر کاریابی کشور مالتا به مقاله موسسات معتبر کاریابی مالتا مراجعه نمائید و از نحوه کاریابی این موسسات و آدرس های آژانس های کاریابی و موسسات معتبر کاریابی کشور مالتا اطلاع کسب نمائید.

مهاجرت به مالتا از طریق کار و ویزای همراه

اگر متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار می باشد یکی از مزیت های این نوع ویزا می تواند موضوع همراه باشد. اگر فرد متقاضی مهاجرت به مالتا از طریق کار دارای فرزند زیر 18 سال، همسر بالای21 سال باشد می تواند در صورت خواست قلبی و ارائه تامین مسکن و تامین مالی بعد از یکسال اقامت کاری درخواست ویزای همراه یا ویزای تی سی ان نماید متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار باید مدارک ازدواج و سایر مدارک مورد نیاز اداره مهاجرت مانند سند ازدواج، مدارک هویتی و غیره را به این اداره تحویل نماید. افرادی که به صورت همراه به کشور مالتا مهاجرت نموده اند می تواند بعد از گذشت 5 سال درخواست ویزای اقامت مستقل نمایند. این ویزا که ای آی پی نیز نامیده می شود به صورت سالانه قابل تمدید است. البته همراه باید در آزمون های سه گانه زبان مالتی، زبان انگلیسی و فرهنگ مالتایی شرکت کرده و نمره قابل قبول را دریافت نماید. برای دوره های ذکر شده کلاس های آموزشی نیز وجود دارد.
 

مهاجرت به مالتا از طریق کار و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در مالتا

متقاضیان مهاجرت به مالتا از طریق کار باید توجه داشته باشد که از جمله مزایای کار در مالتا اخذ اقامت این کشور رویایی می باشد. مؤسسه حقوقی ملک پور با دارا بودن سابقه طولانی در امر مهاجرت به صورت کلی و مهاجرت به مالتا از طریق کار به صورت جزئی، مشاوره های مناسبی را در اختیار متقاضیان قرار می دهد. کارت اقامت مالتا در این وضعیت یک کارت الکترونیکی می باشد. افرادی که درخواست اقامت بیش از سه ماه را در کشور مالتا دارند باید این کارت الکترونیکی را دریافت نمایند. طبق قوانین کشور مالتا افرادی که 5 سال سابقه ویزای کار کشور مالتا را داشته باشند می توانند درخواست اقامت دائم را از دولت مالتا داشته باشند. همراهان این افراد نیز می توانند این درخواست را بر طبق قوانین مالتا از دولت مالتا داشته باشند. مدارک مورد نیاز برای درخواست اقامت دائم مالتا عبارت می باشد از:
  • شناسنامه
  • پاسپورت
  • کارت شناسایی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی انگشت نگاری از اداره پلیس کشور مالتا
  • انگیزه نامه برای اقامت دائم
  • سند ازدواج در صورت وجود
  • داشتن دو حامی مالی از کشور مالتا 

مهاجرت به مالتا از طریق کار و سخن پایانی

مهاجرت به مالتا از طریق کار، اخذ ویزای کار در مالتا و شرایط اخذ اقامت کاری در مالتا در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت از شما بازدید‌کنندگان محترم سایت برای مدت زمانی که به مطالعه این نوشتار اختصاص داده اید سپاسگزاریم. همانگونه که مطلع شده‌اید مهاجرت به مالتا از روش های کلی اقامت کشور مالتا می باشد، مؤسسه حقوقی ملک پور با دارا بودن سابقه طولانی در امر مهاجرت به صورت کلی و مهاجرت به مالتا از طریق کار به صورت جزئی، مشاوره های مناسبی را در اختیار متقاضیان قرار می دهد. همچنین باید در نظر داشت این مؤسسه در زمینهتحصیل و کار نیز فعالیت‌های درخشانی داشته است.






 در صورت تمایل به دریافت اطلاعات تکمیلی می‌توانید به وب سایت مؤسسه حقوقی ملک پور، همکار مؤسسه MIE اتریش مراجعه نمایید و یا از مشاوره رایگان تلفنی کارشناسان ما برای پاسخگویی به سؤالات خود استفاده نمایید. این سؤالات می‌تواند در زمینه مهاجرت به مالتا از طریق کار یا دیگر زمینه‌های مهاجرتی باشد. همچنین این امکان وجود دارد که به پرسش‌های شما در سریعترین زمان ممکن در بخش "ثبت پرسش" پاسخ داده شود.

از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید