مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در اختیار شما قرار دهیم.

امتیاز 4.9 /5 از 421 رای

مهاجرت به مالتا

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل


افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی را دارند می بایست مدرک دوازده ساله دیپلم خود را ارائه نمایند همچنین این افراد باید از سطح زبان انگلیسی با حداقل نمره 6 برخوردار باشند هرچند افراد در صورت داشتن فاصله کم با این نمره می توانند از دوره های زبان قبل از تحصیل در کشور مالتا بهره مند گردند. مقطع کارشناسی در کشور مالتا برای افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در دوره کارشناسی را دارند اکثرا به زبان انگلیسی برگزار می گردد. هرچند تعداد کمی از مراکز با زبان مالتی نیز دایر می باشند. نکته ای که تمایل افراد جهت مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی را افزایش می دهد این است که دانشگاه های معتبر از کشورهای اروپایی و امریکایی در مالتا شعبه داشته که دانشجویان بین المللی قادر به نهایت بهره برداری در این زمینه خواهند بود. دوره کارشناسی در کشور مالتا اکثر سه ساله است لیکن این دوره در بعضی از دانشگاه های این کشور تا چهار سال نیز به طول خواهد انجامید.

   مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

افراد زیادی مشتاق مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد می باشند. این مقطع در کشور مالتا حدودا 2 سال به طول خواهد انجامید. دانشجویان بین المللی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را دارند بایستی از مدرک کارشناسی معتبر برخوردار بوده و حداقل سطح زبان انگلیسی آنها مدرک آیلتس با نمره 6.5 باشد. هرچند مانند مابقی دوره های تحصیلی این کشور افراد در صورت ضعف در زبان انگلیسی می توانند از دوره ای زبان قبل از تحصیل بهره مند گردند. دانشجویان برای دریافت ویزای تحصیلی مالتا در مقطع کارشناسی ارشد بایستی انگیزه نامه و توصیه نامه خود را حین دریافت پذیرش و صدور ویزا تقدیم ماموران کنسولی نمایند. تحصیل در این مقطع مانند دیگر مقاطع تحصیلی این کشور به زبان انگلیسی بوده و شرایط ایده آلی را برای افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و سپس دریافت ویزای کاری اروپا را دارند فراهم می آورد. رشته هایی مانند حقوق، اقتصاد و فنی مهندسی از پر مخاطب ترین رشته های تحصیلی در این کشور می باشد.
مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع دکتری

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و مقدمه ای بر آن

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل ، بورسیه های تحصیلی کشور مالتا و شرایط دریافت ویزای تحصیلی مالتا در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. مراحل مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل چگونه است؟ مدارک مورد نیاز برای تحصیل در مالتا چیست؟ مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل آیا می تواند مسیر مناسبی جهت اشتغال در اروپا باشد؟ مهاجرت به مالتا به دلیل وجود دوره های زبان قبل از تحصیل همواره مشتاقان بسیاری دارد. هرچند دانشگاه های مالتا از برترین دانشگاه های جهان نیستند؛ لیکن به دلیل پیروی از نظام آموزشی بریتانیا سکوی پرتاب مناسبی برای دانشجویان می باشد. مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل از شرایط و مقررات خاصی برخوردار است، که سبب ایجاد سوالات بسیاری در ذهن مخاطبان محترم گردیده، از این رو با نگارش مقاله مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل خواستار آن گشتیم تا علاوه بر اینکه اطلاعات رایگانی را در اختیار همراهان همیشگی خود قرار دهیم، به سوالات ایجاد شده نیز پاسخ داده شود. شما می توانید درصورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و یا قصد اقدام در این راستا ، با کارشناسان و وکلاء موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل فرموده و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید.
در این مقاله، مبحث مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل ، با اعمال تازه ترین قوانین بین المللی تحت عناوین ذیل مورد بررسی قرار خواهد گرفت:
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و شرایط عمومی
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل در مدارس
  •  مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع کارشناسی
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع دکتری
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل به همراه بورسیه تحصیلی
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و هزینه های تحصیل و زندگی در مالتا
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و کار دانشجویی
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و بررسی ویزای همراه
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و معرفی دانشگاه های برتر مالتا
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی مالتا
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و موقعیت کار پس از تحصیل
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل
  • مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و سخن پایانی

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و شرایط عمومی

کشور مالتا که در زبان فارسی به مالت معروف است کشوری کوچک در جنوب اروپا و مرکز دریای مدیترانه قرار گرفته است. این کشور تابع نظام حقوقی جمهوری می باشد. مالتا از نظر اقتصادی به نسبت جمعیت و وسعت خود در شرایط نسبتا خوبی قرار دارد. جمعیت این کشور در سال 2017 بالغ بر 460.000 نفر اعلام گردید. زبان رسمی کشور مالتا، انگلیسی و مالتی می باشد. کشور مالتا عضو اتحادیه اروپا بوده و به تبع آن واحد پول این کشور یورو می باشد.پایتخت این کشور شهر والتا است.
تحصیل در اروپا همواره زمینه ساز آینده ای درخشان برای افراد در حوزه اشتغال می باشد مخصوصا اگر کشور میزبان از نظام تحصیلی بریتانیایی پیروی نموده و دوره های زبان نیز ارائه نماید. لیکن کشور مالتا به دلیل جلوگیری از سوء استفاده افراد جهت حضور در اروپا شرایط منحصر به فردی برای افرادی که مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را دارند، وضع نموده به عنوان مثال در صورتی که فرد متقاضی یک بار رد درخواست ویزای شنگن در سابقه خود داشته باشد به هیچ عنوان نمی تواند مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را انجام نماید. مالتا از معدود کشورهایی است که برای دوره زبان به تنهایی به اتباع کشور ایران ویزا می دهد و همین سبب گشته افراد بسیاری مشتاق مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل گردند. دوره های زبان انگلیسی در کشور به سه دسته تقیبم می گردد:
  • زبان تخصصی بیزینس
  •  زبان عمومی
  • زبان آکادمیک
افراد در صورتی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در دوره های زبان را دارند، می بایست دوره های طولانی مدت یک ساله را انتخاب نمایند، تا موفق به دریافت ویزای تحصیلی شوند. مالتا در ایران سفارتخانه ندارد و به همین علت امور ویزای تحصیلی این کشور را سفارت لهستان در ایران انجام می دهد که از سخت گیری های خاص خود برخوردار است.

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل در مدارس

کشور مالتا با پیروی از قواعد عام سیستم آموزش بریتانیایی برای افراد زیر 18 سال دو نوع تحصیل اجباری و اختیاری در نظر گرفته شده است. کودکان در کشور مالتا از 3 سال تا 18 سال در مدارس این کشور مشغول به تحصیل می گردند. افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را دارند و در سنین زیر 18 سال قرار دارند می توانند در مقاطع مختلف تحصیلی این کشور مشغول به کسب علم شوند. مدارک کشور مالتا اکثرا به زبان انگلیسی بوده و مدارک این مدارس از اعتبار بسیار بالایی برخوردار هستند. بخش اجباری تحصیل در مدارس مالتا در 16 سالگی پایان می یابد و سپس دانش آموزان در مقطع پیش دانشگاهی مشغول تحصیل می گردند و در سن 18 سالگی آزمون ورودی دانشگاه های این کشور را پشت سر خواهند گذاشت. افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مدارس را دارند لازم است بدانند که سال تحصیلی در مدارس این کشور از ماه سپتامبر شورع شده و در ژوئن پایان می یابد. دانش آموزان بین المللی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را دارند می باید با ارائه مدارک ذیل از مدرسه مورد نظر خود پذیرش دریافت داشته و سپس برای دریافت ویزای تحصیلی از نماینده کشور مالتا یعنی سفارت لهستان اقدام نمایند:
  • تقاضا نامه والدین متقاضی
  • ترجمه شناسنامه دانش آموز
  • پاسپورت با حداقل ماه اعتبار
  • اثبات تمکن مالی  

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل  و تحصیل در مقطع کارشناسی

افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی را دارند می بایست مدرک دوازده ساله دیپلم خود را ارائه نمایند همچنین این افراد باید از سطح زبان انگلیسی با حداقل نمره 6 برخوردار باشند هرچند افراد در صورت داشتن فاصله کم با این نمره می توانند از دوره های زبان قبل از تحصیل در کشور مالتا بهره مند گردند. مقطع کارشناسی در کشور مالتا برای افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در دوره کارشناسی را دارند اکثرا به زبان انگلیسی برگزار می گردد. هرچند تعداد کمی از مراکز با زبان مالتی نیز دایر می باشند. نکته ای که تمایل افراد جهت مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی را افزایش می دهد این است که دانشگاه های معتبر از کشورهای اروپایی و امریکایی در مالتا شعبه داشته که دانشجویان بین المللی قادر به نهایت بهره برداری در این زمینه خواهند بود. دوره کارشناسی در کشور مالتا اکثر سه ساله است لیکن این دوره در بعضی از دانشگاه های این کشور تا چهار سال نیز به طول خواهد انجامید.

 مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

افراد زیادی مشتاق مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد می باشند. این مقطع در کشور مالتا حدودا 2 سال به طول خواهد انجامید. دانشجویان بین المللی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را دارند بایستی از مدرک کارشناسی معتبر برخوردار بوده و حداقل سطح زبان انگلیسی آنها مدرک آیلتس با نمره 6.5 باشد. هرچند مانند مابقی دوره های تحصیلی این کشور افراد در صورت ضعف در زبان انگلیسی می توانند از دوره ای زبان قبل از تحصیل بهره مند گردند. دانشجویان برای دریافت ویزای تحصیلی مالتا در مقطع کارشناسی ارشد بایستی انگیزه نامه و توصیه نامه خود را حین دریافت پذیرش و صدور ویزا تقدیم ماموران کنسولی نمایند. تحصیل در این مقطع مانند دیگر مقاطع تحصیلی این کشور به زبان انگلیسی بوده و شرایط ایده آلی را برای افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و سپس دریافت ویزای کاری اروپا را دارند فراهم می آورد. رشته هایی مانند حقوق، اقتصاد و فنی مهندسی از پر مخاطب ترین رشته های تحصیلی در این کشور می باشد.

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل در مقطع دکتری

تحصیل در مقطع دکتری برای افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را دارند شرایط خاصی دارد به نحوی که در اولین قدم دانشجو باید علاوه بر داشتن مدرک کارشناسی ارشد دارای سوپروایزر یا استاد راهنما باشد. مقطع دکتری در مالتا نیز همانند دیگر مقاطع برای علاقه مندان مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل به زبان انگلیسی می باشد لیکن دانشجو برای ورود به این مقطع باید حداقل از نمره زبان 7 برخوردار بوده و مقالات چاپ شده ژورنالی داشته باشد( داشتن مقاله برای افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مقطع دکتری را دارند الزامی نیست. لیکن داشتن مقاله مراحل پذیرش فرد را آسان می نماید) دوره دکتری برای دانشجویان در کشور مالتا از 2 سال تا 7 سال می تواند به طول انجامد این دوره برای دانشجویان بین المللی به نحو پژوهش محور برگزار می گردد و افراد پس از اتمام تحصیلات خود شرایط ایده آلی جهت تغییر نوع ویزا به کاری و اشتغال در اروپا خواهند داشت.

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و تحصیل به همراه بورسیه تحصیلی

کشور مالتا برای دانشجویان بین المللی خود مخصوصا در مقطع دکتری بورسیه های تحصیلی زیادی را در نظر گرفته است که در صورت واجد شرایط بودن افرادی که با قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل به این کشور عظیمت می نمایند، دریافت این بورسیه ها امری محال نخواهد بود. دانشجویان علاوه بر بورسیه های اعطایی از سوی دولت این کشور که به بورسیه های ملی مشهور است، می توانند از بورسیه های تحصیلی که نهاد های علمی و پژوهشی در این کشور به دانشجویان ارائه می نمایند بهره مند گردند. عوامل متعددی در دریافت بورسیه برای افراد موثر واقع می گردد؛ که چند مورد از آن در ذیل این بخش از مقاله مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل جهت استحضار مخاطبان محترم ذکر می گردد:
  • سن (سن افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را دارند می تواند در دریافت بورسیه تحصیلی موثر باشد)
  • توانایی علمی
  • داشتن سابقه کاری موفق، مرتبط با رشته تحصیلی فرد
  • دارای بودن سطح بالای زبان انگلیسی (برای مقطع دکتری آیلتس بالاتر از 5/7)
  • سوابق تحصیلی فرد (دانشگاه معتبر و معدل بالا)
  • سابقه نگارش مقالات بین المللی (ISI)
شما همراهان همیشگی موسسه حقوقی ملک پور قادر خواهید بود به جهت کسب اطلاعات فوق العاده ارزشمند در راستای مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و اقدام برای دریافت تمام انواع ویزای های مهاجر و غیر مهاجر در سطح جهان، با مراجعه به سایت این موسسه از مجموعه ارزشمند راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت بهره مند گردید. قطعاً با راهنمایی های این مجموعه گرانقدر که حاصل تجربه، علم و تلاش بسیار می باشد؛ قادر خواهید بود علاوه بر انتخاب صحیح کشور مقصد و روش مهاجرت، به تنهایی تمامی اقدامات لازم در راستای تحقق هدفتان را انجام دهید.

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و هزینه های تحصیل و زندگی در مالتا

شاید یکی از مهم ترین عوامل برای علاقه مندان به مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل، هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور می باشد. هزینه های تحصیل و زندگی در کشور مالتا با توجه به رشته، دانشگاه، نوع زندگی و... فرد می تواند بسیار متغیر باشد. لیکن میانگین هزینه های تحصیل در این کشور برای دوره های زبان و دوره های غیر آکادمیک مانند دوره های فنی حرفه ای در کالج های معتبر این کشور چیزی حدود 5.500 الی 12.000 یورو برای یک سال می باشد. دانشجویانی که به قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در مقاطع مختلف، به این کشور سفر می نمایند باید بدانند در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری میانگین 10.000 الی 35.000 یورو متغیر می باشد. دانشجویان بین المللی باید توجه داشته باشند که این هزینه ها فقط در خصوص شهریه تحصیل این افراد بوده و برای دریافت ویزای تحصیلی کشور مالتا بایستی حداقل 15.000 یورو برای هزینه زندگی در سال اول در حساب بانکی خود داشته واریز نموده باشند.
هزینه های زندگی در کشور مالتا نسبت به رفاه اجتماعی موجود از سطح نسبتا خوبی  برخوردار است به نحوی که هر فرد در ماه بین 1000 الی 1500 یورو برای زندگی خود می بایست هزینه نماید. قیمت برخی اقلام ضروری زندگی در کشور مالتا در جدول ذیل قابل مشاهده می باشد:

هزینه تجصیل در مالتا

هزینه تحصیل در مالتا


مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و کار دانشجویی

دانشجویانی که به قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل به کشور مالتا سفر می کنند در تمامی دوره های آموزش عالی یا زبان قادر خواهند بود، از حق کار مطابق قوانین بین المللی و داخلی کشور مالتا بهره مند باشند. لیکن دانشجو در 90 روز اولیه اقامت خود در کشور مالتا حق کار به صورت تمام وقت یا پاره وقت را نخواهد داشت و پس از اتمام این مدت فرد باید با پرداخت هزینه مربوطه درخواست صدور مجوز کار برای خود را از دولت مالتا تقاضا نماید. افراد که به قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل در این کشور دارای اقامت موقت تحصیلی می گردند می توانند، تا سقف 20 ساعت در ایام هفته کار پاره وقت و در ایام تعطیل و انتهایی هفته به صورت تمام وقت مشغول به کار شوند. کلیه مسئولیت های شغلی افراد با کارفرمایشان می باشد و دانشجو در صورتی که قصد تعویض نوع شغل خود را داشته باشد بایستی مجدد اقدام به اخذ مجوز کار نماید.

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و بررسی ویزای همراه

داشتن همراه در مدت تحصیل از موارد بسیار مهم برای افرادی است که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را دارند. لیکن افرادی که با ویزای دانشجویی به این کشور عظیمت می نمایند قادر نخواهند بود تا همسر یا فرزندان خود را به همراه داشته باشند. از این رو افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را دارند لیکن متاهل بوده و قادر به دوری از خانواده خود نمی باشند توصیه می گردد، در انتخاب خود تجدیدنظر کرده و کشور مقصد خود را کشورهایی مانند اتریش که به دانشجویان بین المللی این اجازه را می دهد تا فرد بدون دور بودن از کانون گرم خانواده خود در راستای اهدافش تلاش نماید را انتخاب نمایید. همانطور که بیان گردید کشور مالتا در هیچ یک از مقاطع تحصیلی اعم از مدرسه، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و حتی دوره های زبان نیز از داشتن همراه محروم می باشند." مقاله مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تهیه و تالیف شده است، هرگونه کپی برداری از این مقاله بدون ذکر منبع شرعاً حرام و غیرقانونی می باشد"

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و معرفی دانشگاه های برتر مالتا

کشور مالتا از دانشگاه های سطح بالایی مانند کشور انگلستان برخوردار نیست و تنها یک دانشگاه این کشور رتبه زیر 1000 در جهان را دارد. لازم به ذکر است در خصوص مدارک صادره از دانشگاه های کشور مالتا هرچند که در سطح اروپا و امریکا از اعتبار نسبتا خوبی برخوردار است. لیکن وزارت های مربوط به تایید مدارک در ایران یعنی وزارت علوم و وزارت بهداشت ایران دانشگاه های کشور مالتا را معتبر نداشته و مدارک آن را در کشور ایران معادل سازی نمی نماید، فلذا افرادی که قصد دارند پس از تحصیل، در ایران مشغول به کار شوند بهتر است دانشگاه های سطح بالا و معتبر کشوری مانند انگلستان را انتخاب نمایند." مقاله مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تهیه و تالیف شده است، هرگونه کپی برداری از این مقاله بدون ذکر منبع شرعاً حرام و غیرقانونی می باشد" افراد با مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل می توانند علاوه بر امکان تحصیل در مقاطع بعدی در کشورهایی با سطح عملی بالاتر، این شانس را داشته باشند که به نحوی آسان تر ویزای کاری کشور های اروپایی را دریافت نمایند. چهار دانشگاه برتر کشور مالتا در جدول ذیل قابل مشاهده می باشد:

رتبه دانشگاه مالتا


مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی مالتا

دریافت ویزای تحصیلی مالتا از مقررات مخصوص خود برخوردار است. به این نحو که افراد که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را دارند بایستی با ارائه مدارک مورد نیاز به دانشگاه ابتدا از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش دریافت نمایند و سپس حداقل 2 تا 6 ماه قبل از تاریخ مورد نظر خود اقدام به دریافت وقت برای مصاحبه و دیگر اقدامات صدور ویزای تحصیلی نمایند مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزا به شرح ذیل می باشد:
  • مدارک تحصیلی فرد به همراه ریز نمرات او ترجمه شده به زبان انگلیسی
  • پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
  • نامه دانشگاه، مبنی بر اعطاء پذیرش به فردی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را دارد.
  • پرینت حساب بانکی جهت اثبات تمکن مالی
  • مدرک آیلتس با نمره مورد نیاز برای مقطع تحصیلی متقاضی.
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری از پلیس کشور محل اقامت.
  • مدارک معاینات پزشکی
  • ارائه مدارک و مستندات سفر مانند بلیط تهیه شده  

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و موقعیت کار پس از تحصیل

افرادی که قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل را دارند. باید بدانند که مطابق قوانین این کشور مالتا تمامی افرادی خارجی باید با مجوز کار از وزارت کار مالتا دریافت نمایند. به طور کلی افرادی که در کشور مالتا اقدام به تحصیل می نمایند بسیار شانس شغل پیدا کردن آنها، نسبت به افرادی که صرفا برای کار به این کشور می روند به مراتب بالاتر خواهد بود. کشور مالتا با توجه به وسعت و جمعیتی که دارد در حال حاضر از شرایط اقتصادی خوبی برخوردار بوده و نرخ بیکاری این کشور در آخرین آمار ارائه شده متعلق به سال 2018 عدد 3.51 را نشان می دهد، که این خود دلیلی بر استاندارد حاکم بر اشتغال در این کشور می باشد. زبان اصلی در کشور مالتا زبان انگلیسی بوده که این امر علاوه بر مفید بودن و تسریع در پیدا نمودن شغل پس از تحصیل برای افرادی که به قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل  به این کشور آمده اند می باشد و به دانشجو این امکان را می دهد تا شانس دریافت ویزای کاری در دیگر کشور ها نظیر کانادا را داشته باشد. دانشجویان بین المللی در کشور مالتا می توانند پس از اتمام تحصیلات خود به مدت 6 ماه در این کشور در جستجوی شغل باشند.

 مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

افرادی که به قصد مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل با موجب ویزای تحصیلی به کشور مالتا سفر کرده اند و مقطع تحصیلی مورد نظر خود را با موفقیت پشت سر نهاده اند می توانند؛ با پیدا کردن شغل در مدت مقرر 6 ماهه پس از تحصیل اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تبدیل نمایند. ویزای کاری این کشور برای مدت یک سال صادر خواهد شد و فرد قادر است هرساله در صورت رعایت قوانین و مقررات کشور مالتا و پرداخت مالیات این اقامت را تمدید نماید. در صورتی که فرد با هدف مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل به این کشور عظیمت نموده باشد و موفق به دریافت ویزای کاری گردد بعد از 5 سال می تواند اقامت دائم این کشور را کسب نماید.." مقاله مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تهیه و تالیف شده است، هرگونه کپی برداری از این مقاله بدون ذکر منبع شرعاً حرام و غیرقانونی می باشد" کشور مالتا به افراد پس از گذشت 6 سال از دریافت اقامت دائم این کشور در صورت واجد شرایط بودن و قبولی در آزمون دریافت پاسپورت این کشور، به آنان تابعیت مالتا را اعطاء خواهد نمود. از شرایط دریافت تابعیت برای افراد علاوه بر گذشت 6 سال از اقامت دائم، فرد باید به زبان انگلیسی مسلط بوده و آزمون مشتمل بر موارد تاریخی، سیاسی، اقتصادی و ... را با موفقیت پست سر گذاشته باشد.

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل و سخن پایانی

مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل ، شرایط دریافت ویزای تحصیلی مالتا و نظام آموزشی این کشور در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفت. همانطور که بیان شد، کشور مالتا از نظر سطح علمی در جایگاه فوق العاده ای قرار ندارد. لیکن مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل به علت داشتن دوره های زبان و شرایط جغرافیایی این کشور همواره مشتاقان بسیاری دارد؛ از این رو مقاله مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل به دست متخصصین موسسه حقوقی ملک پور نگارش گردید، تا علاوه بر اینکه اطلاعات رایگانی را در اختیار مخاطبان همیشگی خود قرار داده باشند، به سوالات شما مخاطبین محترم نیز پاسخ داده شود. 






شما می توانید در خصوص مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل با کارشناسان و مشاوران حقوق بین الملل، موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل فرموده و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید. همچنین می توانید در بخش پایانی مقاله و قسمت ثبت پرسش، نظرات و پرسش های خود را در خصوص مهاجرت به مالتا از طریق تحصیل بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

از دیگر وب سایت های موسسه ملک پور دیدن فرمایید