مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت کشور اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی در اختیار شما قرار دهیم.

مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی


مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی و مقدمه ای بر آن

مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی که یکی از روشهای زیر مجموعه سرمایه گذاری محسوب می شود یکی از مورد تقتضا ترین روش ها برای مهاجرت به دانمارک می باشد.کشور دانمارک که در شمال اروپا و در حوزه اسکاندیناوی واقع گردیده است یکی از مدرن ترین کشورهای اروپایی محسوب می شود . دانمارک دارای نظام اقتصادی قوی می باشد که از همین طریق باعث گردیده تا بسیاری از افراد قصد سرمایه گذاری در دانمارک و کارآفرینی در این کشور را دارند را داشته باشند.ازسویی یکی از مهمترین مسایل که در امر  سرمایه گذاری های خارجی وجود دارد ، دارا بودن  استاندارهای لازم برای امر سرمایه گذاری در کشور مقصد می باشد.از جمله استاندارهای سرمایه گذاری میتوان به  مسئله مصادره اموال خارجیان ، اصول رفتار ملی ، میزان فساد در سیستم دولتی و قضایی و سایر اصول و قواعد بین المللی که وجود هر کدام لازمه سرمایه گذاری های خارجی است و باعث آن است که فرد سرمایه گذار بتواند به راحتی و با خیال راحت در کشور خارجی سرمایه گذاری کند اشاره کرد .مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی با توجه به وجود  سیستم قضایی سالم و با کمترین میزان فساد و داشتن قوانین در جهت حمایت از سرمایه گذاران یکی از بهترین روش ها برای مهاجرت به دانمارک می باشد.

برای دریافت مشاوره رایگان از وکلای مجرب موسسه حقوقی ملک پور می توانید با شماره زیر تماس بگیرید

021 - 49076


مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی و مزایای آن :

از مهمترین مسایل برای کارآفرینان می توان به زیر ساخت های کشور مقصد اشاره کرد .مهاجرت به دانمارک از طریق ثبت شرکت به دلیل وجود شرکت های عمومی و انکوباتورهای زیادی که در این کشور وجود دارد و همچنین اتصال به زیر ساخت های تخصصی  فناوری در حوزه اسکاندیناوی از مهمترین مزیت های کارآفرینی در دانمارک است . وجود شرکت های صنایع،موقعیت جغرافیایی مناسب ،داشتن سطح رفاه اجتماعی بالا و استفاده از زبان انگلیسی در مکالمات روزمره افراد در دانمارک ،همگی باعث گشته که بر مزیت های مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی افزوده شود. 
لیکن با توجه به اهمیت مبحث سرمایه گذاری و بالاخص امر کارآفرینی در کشورهای خارجی  بهتر است قبل از هرگونه اقدام برای انجام این مهم اطلاعات خود را در این خصوص کامل کرده و در این راه از مشاورین و وکلای بین المللی استفاده نمایید. شما میتوانید برای آگاهی یافتن از این اطلاعات با مشاوران و کارشناسان مجرب موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای  MIE مشورت نمایید ،و میتوانید با تماس تلفنی از مشاوره رایگان در این زمینه بهره مند شوید.

کارآفرینی در دانمارک و نحوه راه اندازی آن:

برای مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی فرد خارجی نیازمند آن است که در ابتدا برای ثبت شرکت و کسب و کار خود یک شریک دانمارکی داشته باشد تا بتواند امر کارآفرینی را شروع کند .شرکای یک شرکت کارآفرین در دانمارک نهایتا سه نفر باید باشند که باید با ارائه طرح کسب و کار خود اقدام به این امر نمایند .طرح کارآفرینی ارائه شده باید توانایی بهره وری بالا داشته باشد و طرحی نو باشد این بدان معناست که راه اندازی رستوران و یا یک مغازه ساده نمیتواند طرح مورد قبول دولت دانمارک باشد. در این مسیر ارگان هایی همانند وزارت بازرگانی و توسعه  ،وزارت کار و اشتغال و مراجع دولتی بر روند سرمایه گذاری و طرح های نوآورانه اشخاص خارجی نظارت دارند. برای بررسی طرح در ابتدا شخص باید برای خود یک پرونده تشکیل تا بتواند از طریق آن شناسه به پیگیری کارهای خود بپردازد. دهد و همچنین نیاز است هزینه های مورد نیاز مانند هزینه بررسی پرونده را  نیز  بپردازد.در ایجاد پرونده ویژگی های بیومتریک شخص متقاضی مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی نیز ثبت خواهد شد .و این مشخصات که شامل اثر انگشت و تصویر چهره فرد است باید حتما ثبت شود درغیر این صورت پرونده فرد متقاضی بررسی نخواهد شد.
نحوه ثبت این درخواست بنابر اینکه فرد متقاضی در کجا می باشد متفاوت است .فرد در صورت حضور در خاک کشور دانمارک می تواند حضورا برای ثبت درخواستش اقدام نماید ، اگر وی در کشور دیگری باشد می تواند از کنسولگری ها و سفارتخانه دانمارک برای این امر استفاده نماید و در نهایت اگر در کشور شخص متقاضی کنسولگری و یا سفارت وجود نداشت ، فرد می تواند برای ثبت درخواست خود از سفارتخانه و نهاد های دیپلماتیک کشورهای نروژ و سوئد استفاده نماید.

کارآفرینی در دانمارک و شرایط پذیرش طرح:

مزایای مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی


همانطور که در بالا به این امر اشاره شد ،مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی در ابتدا امر احتیاج به یک طرح کسب و کار دارد . طرح هایی در این میان مورد تایید قرار می گیرد و اجازه راه اندازی را پیدا میکند که شامل شرایط خاصی باشد . از جمله این شرایط می توان به موارد ذیل اشاره کرد :
  • نوآورانه بودن طرح کسب و کار
  • جذابیت طرح برای بازار اقتصادی کشور
  • اشتغال زایی مناسب در کشور مقصد
  • تخصص فرد متقاضی برای راه اندازی کسب و کار مورد نظر
طرح مورد نظر اگر دارای شرایط فوق باشد و به عبارتی توانایی ایجاد سود را داشته باشد اصولا مورد پذیرش قرار میگیرد .

انواع قالب های مورد نظر برای شرکت های کارآفرینی در دانمارک :

موارد ذیل قالب  شرکت هایی است که در کشور دانمارک می توانند برای امر کارآفرینی ثبت شوند.:
  • شرکت با مسئولیت محدود (IVS )
  •   شرکت سهامی عام ( A/S)
  • شرکت خصوصی (APS  )
در شرکت های سهامی عام  حداقل سرمایه اولیه  مورد نیاز برای تاسیس آن 500.000 DKK   می باشد و میزان مسئولیت هر یک از شرکا تنها به میزان آورده و سرمایه آنان در شرکت است و هیئت مدیره این نوع از شرکت ها از  سه عضو تشکیل شده است . آورده و سرمایه در شرکت های سهامی می تواند به صورت اورده نقدی و یا غیر نقدی باشد.
در خصوص شرکت های خصوصی باید گفت که این شرکت ها باید دارای حداقل سرمایه 50.000.هزار DKK   باشند که این سرمایه را میتوان به عنوان دارایی و سرمایه نقد و غیر نقد فراهم آورد و نیازی به نقد بودن تمامی سرمایه از سوی شرکا نمی باشد .
شرکت های با مسئولیت محدود دارای شرایط و قوانین نسبتا متفاوتی نسبت به سایر شرکت ها هستند ،این شرکت ها میتوانند برای تامین سرمایه اولیه شرکت که به میزان یک DKK  در ابتدا ثبت شود و پس از آن با افزایش سرمایه نوع شرکت را تغییر داده و از قالب های دیگر مانند شرکت خصوصی استفاده نمایند.

برای مطالعه شرایط موسسه معتبر مهاجرتی و وکیل مهاجرتی می توانید با کلیک روی هر کدام از لینک ها از مقالات ما استفاده نمایید.

مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی و نحوه بررسی طرح مورد نظر :

طرح ارائه شده توسط شخص متقاضی برای مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی در ابتدا امر توسط دبیرخانه start up  کشور دانمارک مورد بررسی اولیه قرار می گیرد.بررسی این طرح در مدت حداکثر 6 هفته  ای صورت می پذیر و توسط همان مرجع مذبور  (دبیرخانه start up ) به شخص متقاضی اعلام نتیجه خواهد شد.همچنین در صورتی که فرد دارای شماره CPR  و ID NUM باشد می تواند درصفحه شخصی خود که روال پرونده وی در آن درج  می شود روند پرونده خویش را دنبال نماید.
اگر جواب بررسی های کمیته مذکور نسبت به طرح پیشنهادی مثبت باشد شخص می تواند از آن زمان به بعد می تواند درخواست اجازه کار و اقامت خود را از آژانس بین المللی استخدام در کشور دانمارک تقاضا کند ،بررسی این تقاضا حداکثر4 هفته به طول می انجامد. پس از اعلام نظر مبنی بر اجازه کار و اقامت شخص باید مدارکی را ارائه دهد که نشانگر تمکن مالی فرد برای پرداخت مالیات های یک ساله شرکت را دارا می باشد . در صورت منفی بودن نظر دبیرخانه مذکور خصوص طرح فرد متقاضی برای مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی ،شخص می تواند مجددا با تغییرات اساسی و مثبت در طرح خود مجددا طرح را در دبیرخانه مطرح نماید تا به تایید برسد.
افرادی که موفق که اخذ اجازه برای کار و اقامت می شوند در ابتدا 2 سال به طور دائم می توانند به فعالیت بپردازند ، بعد از آن در صورت سودده بودن برای مدت 3 سال مدت اقامت و کارآفرینی وی تمدید خواهد شد و بعد از گذران این 5 سال شخص می تواند اقامت دائم خود را کسب نماید .
بعد از شروع فعالیت کارآفرینی شخص باید سود ده بودن و دارای رشد بودن شرکت و طرح را نشان دهد.اگر طرح مورد نظر رشد کافی نداشته باشد از سوی مراجع ذی ربط مصاحبه ای ترتیب داده می شود در جهت توضیحات برای این مسئله که چرا طرح موجب سوددهی نگردیده است . حداکثر زمان این مصاحبه در حدود 45 دقیقه می باشد که فرد بعد شنیدن صحبت های نماینده بررسی طرح باید به دفاع از پرونده خود و مجاب کردن وی برای سودده شدن  طرح کارآفرینی خود بپردازد.

کارآفرینی در دانمارک و میزان تمکن مالی مورد نیاز

شخصی که درخواست مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی را دارد باید بتواند مدارکی دال بر تمکن مالی خود نیز ارائه دهد .بنابراین شخص باید مدارک مثبت بر این امر را در هنگام ارائه درخواست بررسی طرح خود ارائه دهد که با یک نامه بانکی این امر امکان پذیر است . لازم به ذکر است که فرد باید به این نکته توجه داشته باشد که حداکثر 30 روز از زمان صدور نامه تمکن مالی فردمی تواند آن را ارائه دهد. میزان تمکن مالی مورد نیاز به شرح ذیل است :
  • فرد متقاضی به همراه همسر خود :  260.280 DKK
  • فرد متقاضی به همراه همسر و یک فرزند : 303.200DKK
  • فرد متقاضی به همراه فرزندان خود : 172.990 DKK

مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی  در این مقاله به طور علمی و دقیق مورد تحلیل و بررسی قرار داده شد تا به سوالات شما عزیزان در این زمینه پاسخ داده شود.همانطور که می دانید امر کارآفرینی و داشتن ایده خلاقانه از امور بدیهی امر کارآفرینی می باشد که برای تایید طرح خود نیازمند آن هستید .از طرفی قوانین جدید الاتاسیس باعث آن میشود که روند برخی از مراحل متفاوت گردد لذا شما نیاز دارید قبل از ارائه درخواست خود به جهت مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی با مشاورین مجرب مشورت نموده تا بتوانید از تمامی مراحل و ضوابط آگاهی پیدا نمایید.لذا به همین سبب شما میتوانید  برای بررسی شرایط خود و اطلاع از اخرین تغییرات قوانین و دریافت اطلاعات تکمیلی  در این خصوص با مشاورین و وکلای مجرب موسسه حقوقی ملک پور  با همکاری موسسه مشاوره ای MIE در دفتر مرکزی وین و یا با دفاتر همکار در ایران تماس حاصل بفرمایید تا بدین وسیله  از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید